SKRIVET: 2011-05-17, kl 20:18:37 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tisdags-irr

Irrat, är en bra beskrivning av vad jag gjort idag. Har haft sjukt mycket på jobbet och jag blir inte brydd om jag har glömt att göra 10 grejer som folk bett mig göra idag. Det kan jag nästan garantera. Men nu är man hemma och har fått i sig middag i lugn och ro & tagit sig en dusch. Så nu blir det tvkväll i soffan med Plastikturisterna & DH.

Inväntar min kärlek som ska komma hem ikväll, hoppas han kommer hem medan man är vaken :) Han har ju trots allt varit borta i 10 dagar... så man har ju saknat honom om man säger så. Trist att vara ensam hemma men det har gått bra iallafall. Tur man har katterna hemma så man har nå sovsällskap i soffan ;)

Imorgon är det diverse möten på jobbet med diffkorrigering av schema och APT.





Lyxig middag för två sköna damer i fredags innan bio. Ska tilläggas att Mia bor i studentkorridor och bion började 17.45... Haha, klockrent!





Vår i Loning, bästa våren någonsin... ♥


SKRIVET: 2011-05-12, kl 13:30:58 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Full fart

Pigg och alert och fått mycket gjort den här veckan, så nu går jag på min sista jobbhelg innan semestern med glädje! Även min sista 7-21.30 dag, mycket skönt att ha det avklarat. Min rygg pallar inte att jobba så länge nuförtiden...

v.21 i dag och bebisen verkar växa så det knakar, jag är konstant hungrig och magen blir bara större för varje dag tycker jag. Men tur man mår bra förutom lite ont i svanken... :)

Ensam hemma den här veckan eftersom Jonerik är nere i Örebro och jobbar åt Mitab. Förhoppningsvis får jag hem honom på söndag så jag får rå om honom lite på måndag när jag är ledig !

Igår var det tvättdag här hemma och senare spenderades bra många timmar på Björkallén med min kära vän & grabbarna. Strömavbrott i två timmar lite drygt, så vi drack lite halvljummet kaffe och försökte hålla lilla vilde i styr som var på sitt bästa "vara överallt" humör.
Klockan 18.00 var det fotbollsträning för Melle så jag hängde med upp dit och kikade, duktiga ungar :)

Idag har jag kockat ihop lite matlådor till helgens arbete, fått undan den mesta tvätten och nu ska jag strax städa tvättstugan då det ser förjävligt ut där nere... Senare hade jag tänkt att bjuda in mig själv på middag hos mina kära föräldrar, det har dom säkert inget emot :)