SKRIVET: 2010-01-31, kl 22:46:32 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Söndag

Igår blev vi bjudna på middag hos svärfar, det blev isterband & stekt potatis. Mumsigt som bara den. Efter middagen blev det kaffe och karra.

Vi for hem & eldade lite, det var ju "lite" kallt igår. Sedan for vi iväg till byn & hälsade på Molly & Hans. Vi blev väl där till ett tiden tror jag. Mycket mysig kväll, skönt att ta det lugnt bara & surra lite skit.

Idag har jag haft städdag och hunnit med en hel massa, känns skönt när det vankas arbete igen och det är rent & snyggt hemma.

Ikväll har Molly m. familj varit här och druckit kaffe & Hans hjälpte Jonerik med bilen så nu är den klar för besiktning. Melle höll låda för oss allihopa och var inte tyst en sekund.

När de åkt käkade vi middag & nu är det lugna gatan framför tvn, snart dax att dra sig upp mot sängen. Härligt att gå & lägga sig när det är renbäddat!

Ser verkligen fram emot den här veckan då jag slutar 14.oo på torsdag & sen är det helg. Men inte fullt lika roligt att älsklingen åker till Tyskland tidigt på fredag morgon ... :( Men jag får väl försöka överleva tills han kommer hem!

Nu ska jag ta & beställa lite linser :)

Nattnatt

SKRIVET: 2010-01-30, kl 13:43:51 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lördag, härliga lördag!

Då var arbetsveckan äntligen slut. Lite less på allt skottande och bökande med bilar och allt möjligt. Men gårdagen var faktiskt riktigt rolig på jobbet, tror de flesta var trötta & förvirrade. Många skratt blev det!
Men så blev det kallt istället... Men tur att man är ledig så man kan sitta inne och elda :)

Har inget planerat i helgen vilket känns skönt, bara vara hemma och göra det man känner för. Älskling tog och blev tvärförkyld han, stackarn. Hoppas man klarar sig själv :)

Igår efter jobbet for jag till Birsta och köpte nytt innehåll till min almanacka, den räckte bara Januari ut. Och utan almanacka är jag helt lost. Sedan hittade jag även två lampskärmar på Åhlens.

Det blev myskväll i soffan och jag däckade tidigt. Men det var skönt att få sova ut.

Idag var det lite varmare ute, bara -20 nu. Hoppas det blir lite varmare, skulle vara trevligt att kunna gå ut ett tag.



SKRIVET: 2010-01-28, kl 04:57:27 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Ny dag

Då var det en ny härlig dag igen då, bara 2 dagar kvar till helg !

Har sovit riktigt gott inatt så jag känner mig på bra humör. Jag har varit ner och yrat runt lite här på morgonen, måste ju se efter hur mycket snö som kommit inatt. Man blir ju helt faschinerad hur de orkar engagera sig "snökaoset" i tidningar och i tv :) Det är precis som vi aldrig haft snö förut :)

Tur att man har en terräng Golf att ta sig till jobbet med, min lilla bil går faktiskt väldigt bra på vinterväglag :)

Ne nu är det dax att kliva upp och elda & dricka kaffe innan det bär iväg mot Granloholm.

Ha en fin dag !

SKRIVET: 2010-01-27, kl 20:57:40 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Snön faller

Är det någon som har missat att det snöar? Det har då inte jag iallafall...
Herregud vilket före det har varit idag, men det har väl varit värre antar jag!


Har jobbat hela dagen och det började snöa i Bosvedjan vid 9.00 tiden imorse. Sedan dess har man försökt att inte köra fast och ha lite sikt ut genom bilrutan. Hade man tur fanns det bilspår att gå i fram till dörrarna...

Men hem kom jag iaf, som tur var. Hoppas de har skottat imorrn bitti när man ska iväg igen. Men för säkerhets skull ska jag ge mig iväg extra tidigt så man kommer fram på jobbet i tid.

Har inte hunnit med att göra nåt speciellt sen man kom hem, skottat snö, lagat mat & ätit. Nu har jag tagit rätt på disken och nu är det bara en dusch som återstår. Sedan blir det sängen...
Man måste väl sova lite så man är på sitt allra bästa humör imorrn annars blir det nog ingen rolig arbetsdag.

Vi skulle även ha bowlat med jobbet ikväll, men det blev inställt pga väglaget. Lika bra det så man inte blir ståendes nånstans...

Men jag tycker det är bra mysigt med all snö, när de fått bort den från vägarna kommer det ju bli kanon :)

Nu ska jag bara ta en kopp kaffe i soffan innan jag gör något annat.

SKRIVET: 2010-01-26, kl 18:23:06 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Ledig tisdag, härligt!

Den här sovmorgonen behövdes verkligen, har varit superpigg idag ! Skönt att få sova ut ordentligt.

Har inte gjort så mycket vettigt, kikat på tv & hade det bra fram till 13.00 tror jag... haha. Men dåliga serier finns det ju gott om så det är ju bra...
Var ner på byn förut & hälsade på två gamla vårdtagare, mycket trevligt.

Nu har jag betalat räkningar och sitter & väntar på att Jonerik ska komma hem med maten, det blev en sallad från pizzan idag. Den är så förbaskat god... mmm...

Sitter och försöker få ordning på alla papper också, det behövs rensas ibland :)

Nu kom maten hem :) Hörs

SKRIVET: 2010-01-25, kl 17:51:09 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Äntligen ledig

Nu kom äntligen den där efterlängtade dagen, slutade 12.00 idag! Weihoo...

Efter jobbet for jag iväg på Willys och handlade lite mat, för jag hade bestämt att jag skulle laga något gott idag och inte bara korv & makaroner som jag oftast gör... nästan.

Sedan har jag bara slappat & tagit det lungt här hemma, lagat mat & suttit vid datorn.

Nu väntar jag på att Jonerik ska komma hem så vi kan äta lite :) Har nog lyckats kanonbra med maten idag känner jag :) Nånting som faller mig i smaken iaf! Hoppas det går hem hos älskling också!

Ikväll väntas mer skruvning av bil antar jag, så vad jag ska hitta på med har jag ingen aning om, men det ordnar sig nog, annars finns ju alltid soffan till förfogande ! Antar att jag lär hamna där efter jag tagit rätt på diskberget efter mig...

SKRIVET: 2010-01-24, kl 19:27:52 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Söndag

Äntligen är helgen slut :) Har endast fem futtiga små timmar att jobba imorgon, sedan får jag min efterlängtade sovmorgon. Känns att det behövs nu. Imorse kändes det som att jag inte hade sovit en timme ens, men efter en kopp kaffe på jobbet & efter första vårdtagaren så blev jag tvärpigg igen !

Blev bjuden på mat efter jobbet, det är väl det enda som är positivt (förutom lönen) när man jobbar helg är att maten är klar när man kommer hem :) Annars är det alltid jag som är hemma först på em och då lagar ju jag mat såklart !

Nu ska jag ta och slappna av lite i soffan och läsa bloggar medans jag inväntar att Johan Falk filmen ska börja, då blir det chips & dip och mys resten av kvällen.

Jonerik är nere i garaget igen då bilen fortfarande inte är som den ska, hoppas han hittar vad som är galet. Någon som vill skänka en ny bil så mottages den här :) hihi.

SKRIVET: 2010-01-23, kl 23:11:27 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Trött!

Nu är jag sådär våldstrött som bara jag och små barn kan vara, ögonen är torra och i benen kryper det...

Ne nu ska jag sova, ny arbetsdag imorgon !

SKRIVET: 2010-01-23, kl 13:48:52 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lördag

Då har man avklarat halva arbetsdagen så nu sitter jag hemma i soffan och myser innan det är dax för att fara neröver igen. Nu är det snart måndag :) Hälften kvar bara !

Har varit duktig att boka besiktningstid till min lilla bil, spännande och se hur det går! Första besiktningen sedan jag köpte den, men det kan inte gå värre än den sista besiktningen med sportsaaben iaf :)

Nu sitter jag & tittar på reprisen på Lets dance... följer inte direkt med det men jag börjar bli less på skidåkning nu så jag kontrar med något helt annat ;)

Jonerik är osocial och är nere i garaget, men det börjar dra ihop sig för besiktning för den med så det är väl bäst att ligga i så den går igenom. Så kanske svärmor kan få tillbaka sin bil som jag har kört runt i hur länge som helst ...

Nu ska jag återgå till att slappa i soffan !

SKRIVET: 2010-01-22, kl 22:36:18 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Nedräkning

Japp då var de åtta timmarna avklarade för idag, bara två och en halv dag kvar :) Det går ju snabbt och sedan kan pusta ut en hel dag :)

Har gått riktigt bra att jobba ikväll trots att jag var i Granloholm, sällan man får vara där och jobba så det går lite knackigt. Men jag & Lotta låg på bra så vi var klara vid nio tiden :) Bra jobbat!

Nu är det bara att sova en skvätt och ladda för delad tur imorgon!

Nattnatt!

SKRIVET: 2010-01-22, kl 12:15:33 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Jäkta, jäkta

Ja då var den stackars ledigheten över då, dax att fara ner mot Granloholm. Har lyckats med att snygga tilllite här hemma och tvättat lite mer, så nu ser det lite bättre ut tills älsklingen kommer hem ikväll :)

Hoppas jag får mitt schema idag så jag kan börja boka in besiktning, kattdoktor, människodoktor mm. mm... Fullspäckad månad då jag får jobba heltid även i Februari ! Det är ju kanon de...

Snöar gör det idag också, men inga mängder direkt... Jag längtar efter solsken och vårmånaderna nu. Men det ärju behaglig temperatur ute iaf, så man slipper alla jobbiga vinterkläder :) Är bekväm av mig...

Ne dax att packa matlådan och fara iväg :)

Hörs ikväll !


Bjuder på en bild från föregående helg och längtar till nästa  :)

SKRIVET: 2010-01-22, kl 08:58:51 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Fredag

Äntligen var det fredag så man får börja sin arbetshelg...

Eller ja man hade ju hellre varit ledig i helgen men man får se fram emot nästa i stället. Det går ju precis lika bra. Ganska skönt att jobba helg också, man får se det positivt :)

Idag börjar jag klockan 13-00 och jobbar till 21.30. Så man behöver ju inte bekymra sig för vad man ska göra idag i allafall. Håller fortfarande på med tvätten men nu är det snart tomt, skönt !

Var uppe vid 8.00 idag så man ska hinna göra nånting av dagen. Härligt att bara skrota runt ett tag.

Ska ta och läsa tidningen och dricka en kopp kaffe i lugn och ro till att börja med !

Tror det här kommer bli en härlig dag.

SKRIVET: 2010-01-21, kl 22:41:12 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Toppendag

For iväg en sväng till älskade Molly på ett par koppar kaffe och diskuterade livets bekymmer! Mycket trevligt som vanligt och man behöver ju inte oroa sig för att det ska bli tyst någon minut då storgrabben Melwin höll låda med både lek & sång!

♪♫ Gubben noa, gubben noa var en ensam man, när han gick ut på balkongen tappa han kalsongen, gubben noa gubben noa var en ensam man ♪

Han är för härlig, världens bästa storebror och allt ! Mathias blev lite ledsen och vips så hade Melle radat upp 6-7 gosedjur i babysittern framför honom:)

Jag for sedan vidare på Tempo för att handla middag, träffade på Backlund som var ute och storshoppade en burk kattmat ! Saknar verkligen mina arbetskollegor ... Hoppas man får komma tillbaka nånting snart !

Det blev pasta alá Kate till middag. Mycket gott blev det iaf, härligt att man börjar bli liite händig i köket nu. Jag kan ju faktiskt laga annat än korv om jag vill... Jag kanske överlever när Jonerik far tillTyskland.

Nu ikväll har vi myst i soffan med en påse karra och nu har jag precis gjort fotbehandling på min älskling. Vilken fantastisk flickvän jag är va?

Nu ska jag nog ta en dusch och sedan återgå till tvsoffan !

SKRIVET: 2010-01-21, kl 14:29:03 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lite nytt osv

Nu har jag provat mig på en sån där gratis design och det känns bra att det inte ser förjävligt ut! Men det är mycket man inte förstår sig på, jag får fortsätta en annan dag för det kan ta tid har jag insett.

Men som sagt, tycker den här var otroligt mycket bättre än den förra !

Ja vad har hänt sedan sist, jag bloggar så sällan nu så jag hinner glömma bort vad jag har haft för mig.

I Tisdags slutade jag tolv på jobbet och for sedan in till Eleine där Molly var på besök. Blev bjuden på kaffe och en massa surr! Trevligt som bara den. Sen att de har en varsin söt bebis som man kan gulla med är ju inte helt fel :) Båda bebisarna var på strålande humör och det är så mysigt att syta dom när de ler & försöker prata !

Igår var det jobb hela dagen, de hade APT på jobbet så det var hyffsat mycket folk runt bordet på morgonen. Herregud. Inte ens de 35 nya stolarna räckte till...

Full fart hemfrån jobbet och hämta post, elda & ta rätt på tvätt. Har verkligen legat påbra med tvätten för högen börjar äntligen minska. Nu ska Jonerik bygga om min garderob så det kanske blir lite ordning därinne! Det är perfekt att komma med ideér och andra utför de :) Men jag ska nog ligga med lite jag också om inte annat får jag städa efter allt är klart !

Idag tog jag sovmorgon då jag har min lediga dag för den här veckan, sedan är det jobb en massa dagar igen. Så jag tänkte inte göra så stora ansträngningar idag...
Det enda som är planerat är att åka på byn och handla, sedan blir det väl matlagning tills älskling kommer hem♥

Igår blev det pizza till middag så idag får det bli ett lite mer hälsosamt alternativ.

Älsklingen har även kommit igång med makeover av trappen, så snart är vi nog i full gång med väggarna också, vad roligt det ska bli att fixa till övervåningen också !


Nu ska jag ta på mig några anständiga kläder och åka på affärn, har bestämt att vara mer aktiv här på bloggen nu när jag ordnat nytt utseende :) Upp till bevis!

SKRIVET: 2010-01-14, kl 13:00:10 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ En vecka

Då var det ett tag sedan igen då. Det har hunnit bli lite varmare så det går att vara ute igen, eller ja idag var det ju -20 igen men det är strålande sol så det gör ingenting!

Idag är jag hemma och eldar och myser med katter :) Sitter och tittar på alla julsaker som ska städas undan imorgon, skönt att få bort det nu :) Nu vill man in med nytt & fräscht !

Börjar jobba 16.30 så det börjar snart bli dax för att duscha och snygga till sig. Men tror jag ska hinna med disken också innan jag åker. Härligt, snart är det helg. I helgen väntas städning och middag med goda vänner :) Det ser jag fram emot som sjutton!

Har även fått förlängt på jobbet igen så det känns helt underbart :)

Jaja nog med babbel dax & sätta fart !

SKRIVET: 2010-01-06, kl 22:57:58 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ 6/1

Ledig dag idag. Tog en lååång sovmorgon och det fick man sota för när vi klev upp, det var +10,5 grader inne. Härliga tider, tur att jag fått både pyjamas & super snygga (och även varma) rosa tofflor i julklapp!

Åt frukost med J i lugn och ro och sedan tittade Joel & Nils förbi och värmde sig med en kopp kaffe, de var nämligen ute och körde skoter ikylan.

Jag tog itu med lite städning av golv, är ju ledig på fredag också så då blir det dammning och det som är kvar! Skönt att slippa ta allt på samma dag!

På em kom min galna familj förbi på middag, det blev älgfärsbiffar, mos & kantarellsås som såklart Jonerik lagade till. Det blev hur gott som helst, som vanligt :) Jag & Hanna gjorde efterrätten, kladdkaka m. grädde!

Resten av dagen har spenderats i soffan och nu ärdet redan dax & sova igen. Jobb imorgon.


Köld updatering Loning: -28,5!

SKRIVET: 2010-01-04, kl 21:36:21 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ 2o1o

Underligt att skriva, helt okej att uttala: Tjugohundratio

Nyår blev en väldigt lyckad kväll. Helt otroligt god mat som J & J lagade till oss damer :) Trerätters såklart och diverse alkohol. Bubbel till tolvslaget såklart och sedan bar det av till staden.

Nu är det måndag igen och tillbaka till verkligheten, men på onsdag är det ledig dag igen och då kommer min kära familj hit på middag :) Det ser jag fram emot !

Kallt som satan blev det ikväll igen, jag som tyckte det var rena vårvärmen idag :) Men än kan man ju inte börja vänta på våren, det ska ju först vara en lång härlig vinter med en massa roligheter :)

Imorrn är det dax för jobb och jag tänker lägga mig tidigt idag, var uppe alldeles för länge och såg skräckis igårkväll. Huahua...

SKRIVET: 2010-01-02, kl 17:49:18 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ 2oo9

Januari:



Myshelg i Klärke ♥ Mollys pappa fyllde år, vi firade med vin ♥ Sternberg spelade på Kåren


Februari:



Perarne fyllde 25♥Betsy var tjock♥Allahjärtansdag♥Mycket snö♥Kattbäbisar föddes


Mars:





Jag fyllde 22♥Makeover av sovrum♥Kattbäbisarna lärde sig att gå


April:





Nya räcken på bro&balkong♥Bowling♥Ny tatuering♥Långfredag på Bjässjön


Maj:



Jonerik fyllde 27♥Reunion på Torsta♥Balkongfest hemma

Juni:



Äppelblom♥Pubafton på Kävsta♥Hästarna på bete


Augusti:




Härefestivalen


September:




Oktober:



Carro hade födelsedagsfest


November:




Melwin blev storebror till lilla Mathias


December:




Julfirande i Fränsta



Liten sammanfattning av året i bilder, blev dock lite tunt på slutet då jag inte haft egen kamera sedan i Juni :)