SKRIVET: 2010-02-05, kl 16:53:32 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/593738/kate?claim=ykz6g5t6v53">Följ min blogg med bloglovin</a>

SKRIVET: 2010-02-05, kl 15:13:17 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Vi ska nog klara oss...

Tur att jag har Pop min lilla bebis att prata med nu när vi ska vara ensam hemma, visst ser vi väl ut att ha det rätt bra? (Sorry för bildkvalitén men jag har ju som sagt ingen kamera) Får hålla till godo med webcamen.








Fick hem mitt paket idag, så nu har jag satt upp väggord i köket, det blev såfint så :)

SKRIVET: 2010-02-05, kl 11:54:55 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Myys

Nu har jag haft en riktigt härlig morgon, mys på högsta nivå. Men nu är det hög tid att sätta fart & göra någonting vettigt kanske...

Ska städa på toaletterna dag har jag bestämt. Annars är det rätt fint här hemma just nu som tur är, skönt för det är inte riktigt roligt att städa närman har ledig helg.

Börjar få tillbaka luktsinnet nu också, åt en kopp nyponsoppa & en banan alldeles nyss & det kände jag smaken på. Hoppas hoppas att jag blir frisk nu på riktigt.

Lilla Bonk har fått ta av sig tratten idag också, får se om hon låter bli att slicka på såret annars åker den på igen. Men det stog i papperen jag fick med att de nästan aldrig behövde ha tratten men de skickade med en iallafall.

Fick för mig att baka idag också, ska baka bullarna till semlorna & lägga i frysen så man slipper allt stök när man ska äta dom. Det är ju snart dax för premiären. Som jag har längtat!

Nu ska jag gå ut & hämta lite ved så jag får nå varmvatten till en dusch lite senare. Ska även kika postlådan då jag väntar på ett paket från tradera... :)

SKRIVET: 2010-02-05, kl 06:56:45 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Då var dagen här

Imorse blev det en tidig morgon, klev upp klockan 05.00 för att skjutsa älskling till Midlanda. Skitväder ute det regnade=frös på rutan. Fick stanna en tre/fyra gånger på vägen ner. Men han kom med flyget iallafall så nu blir man ensam nästan en vecka :( Men hoppas dagarna går fort !

När jag kom hem hade de såklart varit ute och skrapat loningsvägen så det var världens snövall in till huset (som var stenhård pga tövädret) suck vad less jag blev men det var bara att lubba upp & hämta snöskyffeln och börja skotta. Lyckades skotta framett litet hål så jag kunde köra upp. Hade man varit frisk hade jag nog skottat bort hela men mina lungor vill inte vara med riktigt så jag väntar tills Lasse tar det där med traktorn.

Nu sitter jag och myser framför nyhetsmorgon med en kopp thé och tända ljus. Man blev ju tvärpigg närman har varit ute på en tripp på morgonkvisten. Ska ta och inspektera tidningen också och se om det har hänt nåt nytt !

Sedan får vi se vart den här dagen tar vägen, har inget planerat än ! Sitter här och hoppas på att flygresan går bra så det inte blir nå tok.


Jonerik jag saknar dig redan

SKRIVET: 2010-02-04, kl 17:58:48 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Sjukling

Såklart åkte jag dit på en förkylning jag också, blev dålig i tisdags på dagen... Inte så konstigt då Jonerik varit förkyld ett tag. Men nu har jag plågat mig igenom mina sista två arbetsdagar så nu är jag ledig tre och en halv dag! Så då har jag ju all tid på mig att bli frisk.

Idag var det lite kämpigt att vara förkyld på jobbet, med allt snöskottande och bärandes på matkassar pulsande i djupsnö då man inte kan köra fram till dörren... Men nu känns det bättre efter lite vila hemma.

Jag slutade 13.30 idag (fick jobba över lunchen, skulle egentligen jobba till 14.00) Sedan for jag till Bergsåker och hämtade upp Betsy som varit hos farbror doktorn idag. Hon var lagom groggy men rätt pigg endå då hon har vankat runt här sedan vi kom hem. Ska prova och ge henne en liten portion mat om ett tag, stackarn har ju inte ätit sedan 18.00 igår...

Hon har även fått ett nytt namn idag: Lilla Bonk. Hon bonkar in i alla möbler med sin söta lilla rosa tratt som hon har runt halsen. Bonk, bonk låter det lite då och då :)

Nu håller jag på och lagar risotto till middag och hoppas på att älskling kommer hem snart och provsmakar för jag känner knappt nån smak... :)

Ikväll blir det mys bara och älskling måste packa för imorrn bitti vid 06-tiden åker han med flyget till Tyskland..

Fick även en glad nyhet idag att bästa Lillasyster inte behövde operera öronen idag, vad skönt för henne att hon slapp det.

SKRIVET: 2010-02-02, kl 22:42:14 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Winter

Vaknade alldeles för sent imorse och det blev i princip bara att stiga upp & hoppa i arbetsuniformen och puttra ner mot Granloholm. Men jag komi tid så det var ingen fara. Men det är ju aldrig kul att bara kliva upp & fara iväg...

Stressigt som fan på jobbet idag, mycket att göra. Men det var lite självförvållat också, så jag ska inte klaga. Men i stort sett har arbetsdagen varit bra.

Har känt mig lite hängig hela dagen och lite ont i halsen/snorig. Kan tänkas att Jonerik har smittat mig med hans förkylning. Men det är bara att härda ut för frisk blir man ju till slut. Men håller endå en tumme för att det inte bryter ut riktigt. Jag har inte tid att vara sjuk. Nej.

Kockade ihop varma mackor till middag idag då jag hade lite grejer i kylen som behövdes göras slut på och de blev kanon gott förutom att de blev lite hårda i kanterna då Jonerik kom hem senare än vad jag hade tänkt. Men man har ju tänder att tugga med så vafan.

Efter middag & det vanliga stöket så hann jag se House. Man försöker ju att pricka in något program ibland som man vill se, inte för att det är så ofta man hinner se på tv men endå.

Nu ska jag till & läsa lite bloggar och sedan blir det sängen, men har sovmorgon imorrn för jag jobbar kväll. Det ska bli dunderhärligt!



SKRIVET: 2010-02-01, kl 21:32:09 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ 1/2

Det är helt otroligt, jag har jobbat en dag efter helgen och nu är jag helt slut.
Nu längtar jag efter solen så man blir lite piggare...

Blir en tidig kväll ikväll.

Hua