SKRIVET: 2010-05-25, kl 10:44:17 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tisdagsmys

Kunde inte somna igår, klockan var säkert tre innan jag slumrade till... Men det gör ingenting tänkte jag, jag får ju sova hur länge jag vill... Pyttsan, när vaknar jag då? Jo 05.15... Tvärpigg, satt och försökte se på tv, men det var ju värdelöst, inte riktigt så spännande att se på förtexten till nyhetsmorgon. Men jag såg nyheterna när de började, sedan somnade jag igen :)

Nu har jag ätit frukost och sett mer tv, varit ut en sväng i det vackra vädret. Så nu blir det till att läsa tidningen i lugn och ro och sedan ska jag väl ta och hitta på nå kul !


 

 

Vackert påväg till brevlådan :)

Häärliga årstid!

SKRIVET: 2010-05-24, kl 23:22:43 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Kväll

De fem rackarns timmarna på jobbet är avklarade och nu är jag ledig hela två dagar igen, skönt. Men sedan drar det igång igen så det är bäst att ta igen sig lite innan helgen!

Har haft en trevlig kväll med Agnetha, alltid lika roligt att jobba med henne. Vi blev även bjudna på snittar & kaffe på kvällskvisten :) Inte varje dag det inte !

Nu har jag käkat lite kvällsfika och nu är det tvn som hägrar, men ska nog snart ta och nanna så man orkar upp och göra någon nytta imorrn också.

Saknar Jonerik ♥ är inte van att vara ensam såhär länge. Tur att man har ett par tokiga katter som man kan prata med sålänge.


SKRIVET: 2010-05-24, kl 15:05:56 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ To work

Ja då var det dax att bege sig mot arbetet då för lite kvällsjobb.


Jag saknar dig ♥

SKRIVET: 2010-05-24, kl 12:30:01 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Måndag, nu börjar en ny vecka!

Då var Pingsthelgen över för i år då. Helgen har varit superbra, mycket trevligt i lördags med förfest hos Matsson och sedan lite mingel nere hos Lindströms... Älskling fick vara chaufför då han skulle åka så tidigt på söndagmorgon. Så vi gjorde kväll tidigt så han fick sova några timmar.

Så nu är man ensam en hel vecka, men man kan ju alltid hoppas att de jobbar på så de får komma hem någon dag tidigare :) Men det ska nog gå bra, ska jobba i kväll bara sedan bär det av hem till mamma nån av dagarna så tiden går nog av sig självt :)

Häggen har slagit ut här nu, gud vad vackert det är... Fina fina årstid. Massor av roligt pågång framöver, det är härligt att ha någonting att längta till !

Nu väntar en dusch och sedan bär det av neröver för lite shopping & sedan jobb.

SKRIVET: 2010-05-22, kl 15:47:26 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Det blev en trevlig kväll nere vid älven igår kväll men älsklingen & Jon. Det blev en minigädda och ett helt träd som fångst. Men det var inte nå vidare aktivitet på gäddorna igår...

Idag har det varit kanonväder och vi har varit på biltur till Klingsta, hämtade upp svärmor som hade varit hos Ella.

Nu väntar en dusch och sedan bär det av till byn för lite grillat och traktorcruising. Sedan ikväll ska vi väl ner till the Lind´s :)



 

 

 

 

SKRIVET: 2010-05-20, kl 22:38:28 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Yberhärlich

Jag säger då det jag, klockrent jävla väder (:

Jobbat hela dagen och imorgon är det sista dagen innan helg igen, skönt att vara ledig två dagar sedan.

Efter arbetet drog jag iväg till Lina för en hel massa surr och en hel del kaffe. Vi gjorde en liten avstickare på bolaget också, som blev en liten aning dramatisk när vi var på väg dit.

Nu är det sängen som väntar, är trött som en tok för en gångs skull !

SKRIVET: 2010-05-19, kl 15:39:35 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Jobb

Då var det dags för lite arbete igen då, men härligt med kortkväll :)

Regnar gör det också, tur man ska tillbringa kvällen i bilen ! Men varmt & skönt så jag är sommarklädd.


Mot nya äventyr !

SKRIVET: 2010-05-19, kl 13:23:05 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lunch

Det blev en mysig lunch i min ensamhet sittandes ute på altan lyssnades på det mysiga regnet, skönt att sitta och fundera lite för sig själv och reda ut livets bekymmer ;)

Vips när jag satt där i lugn och ro kom Betsy in och tutade med full pipa, ja hade hon inte med sig en liten rackare in somhon la mitt på vardagsrumsgolvet och såg väldigt stolt ut. Ja hon är duktig min katt, jag har aldrig sett en levande mus inne i huset iallafall så hon sköter sitt jobb. Men hon behöver ju inte hämta dom ute och bära in dom kan man ju tycka, men hon måste ju få stila lite & visa vad duktig hon har varit.



 

 

SKRIVET: 2010-05-19, kl 10:13:32 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Onsdag

Då var det mitt i veckan igen då, lika långt från förra helgen som det är till nästa :) Det gillas eftersom jag har haft lyxen att vara ledig både förra helgen och så ännu lyxigare att jag är ledig nästa också. Sånt uppskattas alltid!

Jag lyckades ta mig ur soffan igår och gick upp & kockade ihop lite mat! Sedan kom Jon & Carro förbi på kaffe, var väldans härligt att sitta ute på altan för en gångs skull, bäst att passa på att sitta där nu innan det blir för varmt där.

Precis när vi var påväg ner till älven för att fiska lite så gatt jag ändra mina planer & rycka ut hem till Malin på lite tjejsnack. Och mycket trevligt var det, fick även med mig en hög med kläder hem :) Det tackar jag för ! Mattson var förbi på en snabbvisit och drack en kopp kaffe & bjöd oss på en varsin öl, det var inte dumt. Malin var då inte sen på att hänga på och skivade upp en underbart god ölkorv, men sedan vill jag lova att det stog lågor ur käften på oss.
Ohmygod vad stark krydda, men som sagt underbart god så det övervägde det hela :)
När de hade fiskat färdigt kom älskling & hämtade upp mig, de hade inte fått nån fisk men däremot sett bäver! Sedan blev det kvällsfika och lite tv hemma i våran egen soffa.

Vaknade klockan 7.00 pigg som en mörtjävel, såå typiskt när man har sovmorgon. Men det är ju skönt att man är utvilad endå i allafall. Lite mysigt väder idag, regnar lite av och till. Får se vad den här dagen har att erbjuda, ska börja med att hänga tvätt.

Men först ska jag sörpla i mig ett glas fil & en kopp kaffe.

SKRIVET: 2010-05-18, kl 16:39:36 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Håll i hatten

Jag tror det är på tiden att jag och min kära sambo tar och investerar i en ny dator, jag håller på att få ett frispel på tangenterna... Men som vanligt ska man väl vänta in i det sista och den är helt död innan man kan köpa någonting nytt! Som med kameran, bilen, tvn, telefonen och såna där lite dyrare grejer som man drar sig in i det längsta med att byta ut.

Fick ett mycket blodtryckshöjande samtal från facket igår, herregud säger jag bara. Folk som man aldrig hör något ifrån (och heller aldrig får tag i) behöver faktiskt inte höra av sig om de bara ska snoka runt. När det finns andra källor som kan bekräfta precis samma uppgifter som mig. Jag har absolut ingenting med saken att göra och har absolut ingen lust att slösa min lediga tid på att diskutera arbetsrelaterade saker. Punkt!

Strålande väder ute idag, varmt & skönt. Perfekt väder att vara ute & greja, men jag orkar inte... Känner mig lite illamående och hoppas att det inte var magsjuka den där vårdtagaren hade som jag var till igårkväll och imorse. Jag känner inte alls för att bli sjuk nu när jag är på ett fantastiskt sånt där nästan äcklingt bra "vårkänslor" humör... Sådär när man tycker allt är löjligt vackert och roligt. När man verkligen känner tacksamhet för precis allt som har varit och när man känner att allt man har framför sig bara är positivt och spännande. Allt som man ska göra och inte göra framöver. När vännerna är vackrare än vanligt och kärleken till sin älskade bara spritter i kroppen. När man verkligen uppskattar hur bra man verkligen har det som har en underbar familj och årstiden går mot sin höjdpunkt. Herregud jag börjar låta som att jag skriver ett tal till min egen begravning... Men det känns faktiskt så just nu. Allt är perfekt ! (förutom att jag mår lite illa) men det tror jag inte är någonting man dör av.

Betsy ligger och sover på min fot, det är mysigt. Pop vet jag inte vart han tog vägen, han har gått av och an sedan jag kom hem och skrikit efter det ena och det andra. Kanske han äntligen har somnat en stund... Han blir så våldsamt jobbig när han är gosig, han är efter en runt fötterna (gärna så man styper i han) och han kastar omkull sig på rygg så fort man tittar på honom.... Myskatt :)

Slutade tidigt på jobbet idag, redan klockan 12.00. Nu är jag ledig enda tills imorgon 16.30. Skönt skönt. Kanske man får något vettigt gjort under tiden också :) Den roligaste nytta jag gör är ju att tvätta, det är så härligt när man kan hänga ut kläderna på min sprillans nya torkvinda!

Efter arbetet idag svängde jag in hos Malin & Mathias på en kopp kaffe och en massa surr, det aldrig fel. Hoppas de kommer hit nån dag och hälsar på också :) Alltid trevligt med kaffesällskap, det är alltid liite godare då!

Nu ska jag ta och prova att kliva upp och om mitt illamående klarar av att vara upprätt ska jag laga middag, annars får nog Jonerik köpa med sig nåt färdigt eller så får han flirta med nån som kan bjuda honom på mat... Vill ju inte att han ska behöva laga middag när jag har varit hemma så länge. Det är inte trevligt... Dessutom kommer han ju hem så himla sent redan som vanligt...

Nu kliver jag upp...

SKRIVET: 2010-05-16, kl 22:57:40 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Söndag

Vilken underbar helg, äntligen har vi fått lite försmak på sommarvärmen :) Mer av detta skulle uppskattas! Men kan inte klaga på gradantalet idag heller faktiskt!

Fredagkvällen blev lugn här hemma i soffan efter jobbet, skönt... Somnade på soffan båda två så där sov vi hela natten, tur man har en soffa som nästan är skönare än sängen.

Lördag blev en utepysslar dag, diverse grejer blev gjorda ute på gårn. Såå härligt med sol och 25grader varmt ! På kvällen blev det grillning på berget, väldigt gott.

Idag har vi småpysslat här hemma sedan drog vi till Fränsta och hälsade på. Det blev en tur till Hussborg där Hans skulle träna med Vakt, så då tog jag mig ett litet träningspass jag med, och hua vad roligt! Skönt att äntligen få rida på riktigt underlag...

Nu är vi hemma i soffan igen och njuter av sista timmarna på helgen.

Imorrn väntar arbetet igen, delad tur också... ;/ Men det får väl gå det med!


 

 

 

 

 

 

SKRIVET: 2010-05-14, kl 11:39:06 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Frisk igen

Fick nå krux i halsen & tappade rösten, men tog en rejäl vilodag igår så nu känner jag mig superpigg igen! Skönt att bara få vara en hel dag när man är sjuk också, precis som när man var barn :)

Idag ska det jobbas lite sen är det ledigt i helgen. Vad härligt det ska bli :) Grejja lite ute & fara till lilla Bulan och grejja med han också!

Det ska visst regna ihelgen, men det tycker jag bara är mysigt. Då blir det grönt & fint sen nu när värmen verkar vara här för att stanna !


Ne dax att dricka upp kaffet & snygga till sig lite...

SKRIVET: 2010-05-11, kl 09:56:15 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tisdag

Vilken underbar dag idag, solens strålar ler mot mig och jag är ledig heeela dagen!

Har inte planerat en enda grej att göra idag, ska enbart göra det jag känner för. Får se vad det kan bli förnånting... Jag ska börja med att försöka få i mig frukost, har bara druckit te än så länge då min hals är helt igensvullen... Hoppas hoppas det går över, jag har inte lust att bli sjuk.

Tror jag ska ta och koka mig lite gröt & göra kaffe, då kanske det blir lite fart på mig. Sedan ska jag försöka mig på en dusch... Eller kanske ett bad.

Vi får se vad som händer...

SKRIVET: 2010-05-09, kl 17:48:56 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Hemma

Å herregud vad härligt, jag är hemma. I vårat hem, våran soffa.... Höjden av härlighet.

Har varit en minst sagt frustrerande dag på arbetet, till och med mitt tålamod tog slut idag, gissar på att någon blev brydd... :) Men ibland är det briljanta uttrycket "Har du haft det riktigt svårt någon gång du?" väldigt passande.

Nu har jag laddat upp med karra, bingolotter, solotidning & citronvatten. Det blir en helkväll i soffan, jag är helt slut.

Imorgon är sista arbetsdagen, som jag har längtat ...


SKRIVET: 2010-05-08, kl 22:55:27 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Osv...

Ja då har man spenderat sina 14,5 timmar på jobbet idag då, känns skönt att ha den här dagen avklarad. Jobbar bara till 16.30 imorgon så det får man ju se som en kort dag :) Men sen är det bara måndag kvar sen får man vila lite.

Har tagit mig en dusch och fått en kopp kaffe av älskling sedan jag kom hem, så nu väntar sängen så jag hinner blunda en stund. Härligt ska det bli...

Jonerik drog iväg och skulle chaufföra lite men han dyker väl upp här i sängen senare om han inte får för sig att hitta på nåt annat tok :)

Ny dag nya tag imorgon.


Godnatt

SKRIVET: 2010-05-07, kl 11:44:39 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Då var det dags

Ännu en härlig vårdag med solsken & varmgrader :) Myysigt! Jag sitter här med en kopp kaffe och ska snart dra iväg till Granloholm för en helgs arbete. Börjar klockan 13 idag och får helg på måndag klockan 15 :) Längtar redan.

Idag har jag försökt ta sovmorgon, det gick sådär... sedan har jag bara småpysslat lite här hemma. Satt ute i den underbara solen en stund, man måste ju ta vara på de fina dagarna...

Nu ska jag fylla på kaffekoppen och sedan drar jag iväg :)

SKRIVET: 2010-05-06, kl 20:03:36 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Bulan är fri

Nu har äntligen stackars Bulan fått komma ut i hagen...



















...efter nio dagar i boxen kan man förstå att det var härligt att få komma ut och leka lite med de andra hästarna :)

Nu har vi fått lite middag & ännu mer tårta & Jonerik fick mera paket, vilken härlig dag.
Snart är det väl dax att ge sig hemöver igen, imorrn och i helgen väntar arbetet på mig. Men det gör mig ingenting då jag är ledig två helger sen :)









SKRIVET: 2010-05-05, kl 22:44:51 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Hurra hurra





Ett stort grattis till världens vackraste Jonerik :) Du är det bästa jag har, jag älskar dig ♥