SKRIVET: 2010-07-08, kl 20:59:23 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Vackra Viken

Jag & Jonerik håller till i Fränsta den här veckan och passar höns, hästar & hus medans min familj är i stora Stockholm och roar sig. Det trivs vi bra med, lugnt & skönt.

Träning av liten Bula går mycket bra, skönt att han gör framsteg. Gick promenad med sele & träns igår, men tömmarna var läskiga till tusen så de fick vi lämna hemma. Det får bli nästa steg.

Igårkväll var vi ner på Gatufesten också, mycket trevligt sällskap & kanonväder. Det enda som var tråkigt var att Sternberg inte gick vidare till Göteborgsfinalen... : (

Idag har vi varit på biltur och kikat runt lite sen har vi grejat på här hemma bara.








     


SKRIVET: 2010-07-04, kl 14:25:19 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Full fart

I fredags drog vi ut på staden för att fira Ronnys födelsedag. Det blev middag på Jop´s och sedan någon öl på Bishops. Casinot blev kvällens tillhåll för att sedan hem på efterfest... Mycket trevlig kväll & underbar mat.

Igår bar det av hem till Viken för att ta in hö, det var ju optimalt väder för detta tidsfördriv. Tur att vi hann få in det innan regnet kom, men vi behövde inte jäkta i år iallafall :) Så nu var 4 ton mycket fint hö inne på höloftet, nu är det bara den lilla lägdan kvar !

Fiske på kvällen med min storfiskare till Lillasyster, hon fick fisk på fisk... abborre, sik & mört :) Roligt. Även Hans fick sig nån fisk men jag & älskling fick inte ett napp.

Idag är det gräsklippning & lite annat småfix på gång, sedan bär det av till Bjässjön där det blir middag & förhoppningsvis badtunna & bastu !


Förmodligen Sveriges minsta gädda

 

Fredag

Före - Under - Efter

 

Arbete

 


Lillasyster & Mamma

 

Lill Pop ♥

 

SKRIVET: 2010-07-01, kl 12:33:33 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Kvällsfiske

Då min älskade Jonerik köpte ett fiskespö bara till mig var jag ju tvungen att fiska lite jag med, och det var faktiskt riktigt roligt. Det ska jag inte sticka under stolen med :) Har inte fiskat sen jag var barn tror jag...

Mycket mygg var det i farten så ett myggstift bör inhandlas innan nästa gång, men annars var det en underbar kväll när regnet hade gett upp :)

Fick även en liten abborre som vi grillade och käkade upp ! Jag fick även en björk & en asp... ahha...


Idag var det lite blåsigt igen, men helgens väderrapport verkar väldigt lovande :)