SKRIVET: 2009-09-30, kl 10:32:45 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Onsdag

Äntligen bara två kvällar kvar till helgen !

Imorse klev jag upp tidigt igen (bara & börja vänja sig nu) och knatade upp till stallet & släppte ut grabbarna, mockade & gjorde klart allt tills ikväll.

Idag börjar jag kl. tolv och kör på tills kvart i tio, känns segt. Man hinner ingenting före & ingenting efter jobbet. Men det får väl gå endå, är ledig lite på dagen imorrn iaf !

Har precis vräkt i mig lite lunch och nu ska jag väl ta & rota fram nå kläder & ha på mig på arbetet... Elda lite & gå efter posten :) Sen drar jag iväg !


SKRIVET: 2009-09-29, kl 18:07:13 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Glaaad

Inte bara glad, suuuper glad !

Yees!

SKRIVET: 2009-09-29, kl 10:59:32 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tisdag

Igår var det arbete hela dagen fram till fyra, var på bra humör & verkligen upplagd för att jobba... Alltid roligt såna dagar :) Dagen går så fort också!

Igårkväll fixade vi klart det sista i stallet och sedan knatade vi bort till hagen för att hämta grabbarna i mörkret, var lat och tänkte gå ut i den nedre delen av hagen och det gick ju fint, ända tills vi skulle ha Bulan över diket vid vägen... Det var tvärnit & shettistjurandet satte igång. Det gick inte att rubba honom ur fläcken. Kalle som alltid har varit kinkig för diken han gick över fram och tillbaka flera gånger... Men inte Bulan...

Tålamodet räckte inte till så vi fick gå runt & gå ut längst upp istället..... Blir till att träna diken med lillen.

Väl hemma i stallet så drog Kalle en lättnads suck, han har nog längtat efter sin box :) Så nu har dom fått myst inne ända till 8 imorse :)

Nu sitter jag & inväntar samtal från Christina, ska eventuellt jobba några timmar här på eftermiddagen :) Men kanske chefen fixat in någon annan, återstår att se...

Om jag inte ska jobba blir det en sväng ner till ICA kovland för att hämta ut mitt paket med tråd till hagen, nu ska det bli fint där innan vintern kommer !

Blir även ett tränings pass vid 17 tiden :) Härligt!

SKRIVET: 2009-09-26, kl 16:51:33 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lördag

Igår var vi in till birsta & gjorde lite ärenden, passade även på att äta middag på IKEA så det blev en köttbullstallrik som vanligt :) Mycket gott! Blev en sväng på IcaMaxi, bolaget & skokanonen :) Men det var så in i h*lvete med folk i farten så då brummade vi iväg på vuxenkalas hos Melle :) Han hade besök av faster & gammelfarmor&farfar !

Såklart hade han fått många paket & ätit karra hela dagen, men han blev glad när Jonerik kom dit så han fick sig en lekkamrat :) Lego verkar gå hem även om man är 27 :)

Vi fick oss kaffe & tårta & en hel del surr innan vi for hem & kikade på film...

Idag har jag arbetat & det har gått strålande, kunde tillochmed sluta i tid :) Inte illa ...

Ikväll är vi bjuden på middag hos svärisarna, det skulle tydligen bli fläskfilé & nå kantareller, mums !

Ne en dusch på detta så man blir människa :)

SKRIVET: 2009-09-25, kl 11:01:25 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Fredag

Härliga lediga dag


Blev lite sovmorgon idag med & klev upp vid 9 tiden, åt grötfrukost med älsklingen & så har vi sett lite tv. Men nu kom Joel & hämtade upp honom för dom skulle hjälpas åt & flytta grejer från lägenheten...

Så jag ska ta & knata upp till stallet & börja på & städa iordning till grabbarna ska komma hem :) Hoppas jag hinner med det idag, börjar bli så mörkt & kallt... Så det ska bli skönt att få hem dom så det blir som vanligt igen !

Höleveransen kommer väl nån gång i veckan också, så då har man hö för hela vintern... känns riktigt skönt.

Ne nu ska jag inte sitta här nå längre, dax & sätta igång så man får någonting gjort på sin lediga dag :)


SKRIVET: 2009-09-25, kl 01:01:18 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Torsdag/Fredag

Ojoj vad tiden rinner iväg, klockan är ett...


Mitt i dan tog jag lillbil & puttrade iväg mot Fränsta, det var fönsterputsning på tapeten idag. Man måste ju göra lite svartjobb den här månaden då man knappt får nån lön...

Vid 3 tiden for jag in till frissan & överraskade Hanna som satt & blev fin i håret, gissa om det var någon som blev glad! Hihi, alltid lika roligt att dyka upp utan att hon vet om det innan. Sedan for vi hemöver & inväntade att föräldrarna skulle sluta arbetet :) Sedan blev det traditionell pannkaka då det är torsdag :) Gott gott!

Han med ett par tv program innan det var dax att ta sig hemöver, fick även med mig en älgstek hem :) Så den ska jag överlämna till min karl så han får koka ihop nå gott av den :)

Nu kommer strax Jonerik hem från jobbet, så då kan man krypa ner i sängen & mysa lite !

Imorrn blir det en sväng till birsta & sedan kalas hos Melwin som fyller 5 år, storgrabben !


Nattnatt

SKRIVET: 2009-09-23, kl 20:43:45 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Onsdag

En härlig dag har snart passerat!

Jonerik kom hem sent igår, klockan var nog närmare halv tolv... Blev många timmars arbete för honom igår. Såklart kunde jag inte få ro & gå och lägga mig innan han hade kommit hem så jag höll på & stökade med diverse tills han dök upp hemma ! Då var jag rätt snabb att pinna iväg upp till sängen.

Tog lite sovmorgon till sex imorse, spratt upp & gick ner & käkade frukost & gjorde mig iordning för en arbetsdag. Blev upphämtad av Jessika strax efter halv sju så det kändes lite ovant då jag alltid brukar vara framme på jobbet den tiden...

Har varit nere i Indal & jobbat hela dagen, har gått riktigt bra förutom lite jäkt på slutet ;) Men prick klockan fyra var jag färdig.

Efter jobbet hade jag & molly buisness möte här hemma, ska bli spännande & se om det blir något av det :) Vi fikade lite kaffe & surrade en stund innan hon var tvungen att fara hem till middagen :)

Sedan har det hänt så mycket, har ätit lite middag, läst bloggar, Joel har varit på besök, halvkikat på tv osv...

Imorgon bär det av till Fränsta var det tänkt :) Ska bli kul !

SKRIVET: 2009-09-22, kl 21:54:54 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tisdag

Då har man fördrivit ännu en dag :) Började med lite sovmorgon imorse och sedan blev det frukost i min ensamhet då Jonerik for iväg & jobbade i morse!

Jag har mest pysslat på här hemma med hästar & diverse, finns konstigt nog alltid nånting att göra ! Sedan for jag iväg ner på byn & köpte en dosa snus, sedan hämtade jag upp Malin då hon precis vad på väg till Eleine. Så då blev man bjuden på kaffe med surr där då, trevligt trevligt!

Sedan har resten av dagen spenderats på arbetet, har varit lugnt & trevligt hela kvällen så det känns bra ! Nu väntar bara en dusch sedan ner i sängen så man orkar med en arbetsdag imorrn med :)

SKRIVET: 2009-09-21, kl 17:45:02 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Helgen

På lördag kväll brummade vi iväg upp till Bjässjön för att hälsa på Malin & Hans, har ju inte invigt bastun. Men det blev bara Jonerik som bastade med Hans för vi kände oss inte så upplagd för det :)

Det blev en massa surr & spelande av skivor, mycket mysigt i kolsvarta natta. Sedan blev det övernattning på kökssoffan, den här gången satt den fast så det var inte så mycket sport :)

Vaknade på morgon av att Hans höll på & duka fram fika, så det var bara & he sig upp i sittande ställning & tugga kaffe & macka ;)

Söndagen blev lugn med lite med byggande på vebon & en pizza på kvällskvisten !

Idag har jobbet satt igång igen, nu är det jobb nästan hela veckan, men söndag är ledig iallafall !

Ne nu ska jag dra iväg till byn med kattmedicin & en kanellängd i högsta hugg :)

SKRIVET: 2009-09-19, kl 17:04:35 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lördag

Dagen började bra, med sovmorgon! Klev upp vid 8.30 och gick ut för & hämta rätt på tidningen & kika på bäbisarna! Sedan blev det till att servera katter med fil som vanligt, sedan var dom nöjda :)

For iväg till byn för & handla lite (måste ju rasta lillbil lite) sedan blev det till & svänga ihop en kladdkaka till hudvårdsklassen :) Var riktigt trevligt. Det var svärmor, Molly, Eleine & mamma med tillhörande barn som dök upp :) Trevligt trevligt !

Jonerik är ute & snickrar tak till veboa, & jag ska rycka tag i disken hade jag tänkt :) Sedan kanske hitta på nå kul ikväll :)

SKRIVET: 2009-09-18, kl 10:51:13 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Ledighet

Vad härligt det känns, ledig tre dagar !

Igår efter jobbet for jag upp till Klärke & diskade & plockade ihop efter oss. Eldade i spisen, poppade dansband & njöt av tillvaron ! Sedan bar det av hemöver igen, hem till Loning :)

Här hemma hittade jag två katter som var i behov av gosning, dom var efter en som två plåster hela kvällen. Jonerik höll på & klippte gräset han & var duktig :)

Idag ska det pysslas med lite diverse här hemma, ligger ju lite efter med tvätt och städning nu ... Men snart kommer Jonerik hem från jobbet & hjälper mig så det är inge synd om mig alls !

Regnet bara vräker ner här ute så det är så mysigt så :)

Nu ska jag fortsätta på min kaffekopp & läsa lite bloggar innan jag fortsätter !

SKRIVET: 2009-09-16, kl 14:55:50 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lillördag

Huga vad länge sen man skrev en rad här då !

Har inte hänt nå spännande som är värt att nämna tror jag, inte som jag minns. Dagarna går åt till arbete tycker jag men till helgen är det äntligen ledigt igen!

De senaste dagarna har tillbringats i Torpet i Klärke och det har varit hur mysigt som helst, har bara varit hem & kollat till djuren & tagit nån dusch :) Ska även dit ikväll igen efter jobbet, så då får man nära tillbaka imorrn bitti :) Man får passa på att vara där uppe nu innan hästarna ska hem från betet för då blir man bunden igen heeela vintern och våren :) Men det är det helt klart värt, tur man har snälla Lasse som hjälper till ibland !

Idag har vi varit en sväng till Birsta, det blev frukost på IKEA innan allt öppnade. Skulle bara ha en hårinpackning och det fick jag tag i, men det slank även med lite andra grejer som vanligt; en gramantygel, nya torkarblad till bilden & lite fönsterkitt med tillbehör :)

Ikväll blir det jobb så nu ska jag nog inte göra så mycket mer hade jag tänkt, blir bara att fixa till nån mat & så. Sedan är det bara jobb imorrn sedan ledigt tre dagar !

SKRIVET: 2009-09-07, kl 06:18:26 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Ensam

Nu har Jonerik ♥ åkt iväg till Örebro för att jobba, så nu är man gräsänkling tills på fredag :( Känns lite konstigt faktiskt, är ju inte riktigt van att vara ensam så länge ... Tur man har katterna & hästarna :)

Idag var det planerat ett litet besök i Birsta med älsklings Molly ! Ska bli mysigt. Sedan blir det kvällsjobb en stund bara...

Imorgon kanske jag ska åka iväg till Fränsta hade jag tänkt, man får försöka hålla sig sysselsatt : )

Ne nu ska jag läsa lite bloggar & se nyhetsmorgon, för jag lär inte kunna somna om antar jag...

SKRIVET: 2009-09-04, kl 15:11:22 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Ledighet

Efter en lite smått hysterisk dag på jobbet igår så fick jag nå tokryck och putsade fönstren på övervåningen :) Så nu har vi äntligen putsat alla fönster i hela huset ! Känns jäkligt bra...

Men sedan kom allt jäktande jagandes efter en så jag tvärsomnade vid tio tiden :) Men lika bra det kanske !

Idag har det inte hänt ett skit här hemma, bara påtat på med lite små projekt :)

Nu har Jonerik precis kommit hem & han hade med sig lite cider :) I love jordgubb lime :)

Får se vad man ska hitta på ikväll, kanske sätta upp lite gardiner till dom nytvättade fönstren :)