SKRIVET: 2009-07-30, kl 00:58:17 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Onsdag

Nyss hemkommen med min nya bil :) En liten blå Golf GL !

Nöjd då förstås :)

Nu måste jag verkligen nanna innan klockan ringer 05.30!



 

SKRIVET: 2009-07-28, kl 22:19:49 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

:)

Ja då var hästarna verkade och det gick superbra med lillen, han skötte sig exemplarist :) såå stolt över honom! Så nu har dom fräscha och fina fötter igen!

Har även hunnit med en snabbtur till birsta och inhandlat en ny duschslang & en häcksax ! Så nu fungerar duschen perfekt & häcken är bra mycket finare än den var innan :)

Mycket glad och nöjd idag! Imorrn väntar jobb igen, häärligt .

Nu blir det tv & popcorn :)

SKRIVET: 2009-07-28, kl 10:47:57 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

2oo6

Haha, fasen vad korthårig man var här då :) Det har växt bra på 3 år tycker jag...


SKRIVET: 2009-07-28, kl 10:37:18 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Tisdag

Härligt & vara ledig idag!

Väldigt passande då Hans kunde komma förbi & verka hästarna. Ska bli spännande & se hur det går med Bulan nu när han är i riktig trotsålder ;) Men det ska nog gå bra! Det värsta problemet är nog att få storhingsten hem från betet :) haha.

Idag var det planerat en liten minitur till birsta, idag SKA det köpas en häcksax! För fy satan vad häcken ser ut. Ska bli trevligt att få av den så det ser lite ordentligt ut! Skulle även ha behövt varit in på banken & tagit ut pengar, men det får jag kanske skicka efter med Jonke! Väntar och väntar på det där förbaskade kortet som aldrig kommer...

Skulle nog behöva ta mig en motionsrunda också då folk upprepade gånger undrat om jag ska ha barn :( hmmm.. Äh, det får man ta till hösten, det verkar ju inte bli någon badsäsong endå ;) hihi

Nu är det mindre än tre veckor kvar av sommarschemat, sen ska jag ta det lite lugnare för nu är man alldeles virrig. Man tänker inte på nåt annat än jobb snart ;)

SKRIVET: 2009-07-27, kl 18:53:50 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Måndag igen

Ja då har den här jobbhelgen flugit iväg igen, nu ser jag fram emot mina två lediga helger på rad.

Idag har dagen precis som alla andra spenderats på jobbet. Haft en lugn dag och fått mycket gjort ! Känns riktigt bra. Sedan har jag bara hunnit med & laga lite mat åt mig & karln. Fräsig korvstroganoff alá Kate blev det idag :) haha.

Betalat räkningarna har även hunnits med, och nu återstår väl disken & sen ska jag göra precis vad jag vill, för imorrn är jag leeeedig ! yee. Får se vad man ska hitta på för nånting!

Jonke är ute & klipper gräs han & är duktig! Lika bra & passa på innan det vräker ner nå mer regn !

Man får hoppas att dom här dagarna går fort för till helgen bär det av till Örbäck för födelsedagskalas :)

SKRIVET: 2009-07-25, kl 12:48:40 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Arbetsmyra

Ja dagarna & veckorna flyger iväg. Halva sommarn har redan gått & dagarna spenderas på jobbet.

Inte så mycket roliga utsvävningar men man passar på när man orkar & kan.

Igår hade jag min lediga dag den här veckan, då blev det en rejäl sovmorgon till att börja med, sedan inväntade jag Jonke som slutade lite tidigare på jobbet. For iväg till Birsta & storhandlade, skönt att ha det avklarat.

Sedan satt vi här som två fån & väntade på att de skulle komma ett par & titta på växthuset, dom dök upp väldigt sent men dom skulle ha det iaf :) Det är ju alltid positivt !

Sedan bar det av till byn där vi hittade rätt på eliten hemma hos Silly. Satt och spelade kort & myste. Sedan for vi iväg till knivtjärn & tände en brasa, det var meningen att det skulle fiskas, men det blev inte mycket av med det. Blev mest grogg & surra skit.

Jag & mannen for hem vid halv ett då han skulle upp 5 imorse & jobba...

Idag är det dax & jobba igen, men börjar inte förrän 16.30. Så det är ju ledigt nästan hela dagen idag med !

SKRIVET: 2009-07-16, kl 18:47:10 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Torsdag

Ja då har ännu en arbetsdag avverkats i en rasande fart :) Mycket jobb så då går tiden fort !

Lagat mat & ätit har vi hunnit med här hemma, nu är Jonerik nere i garaget & grejar och jag ska ta mig an diskberget & tvättberget tänkte jag ! Har varit slö några dagar nu :) Sedan blir det nog en lugn kväll i soffan så man orkar med sista arbetsdagen den här veckan !

Pappa & lillasyster drar till Stockholm i helgen dom & ska på konfirmation & grönalund mm... Man är ju inte just nå avis heller, men ska försöka ta oss iväg vi med nånting innan sommarn är slut :)

I helgen ska vi vara i Klärke, längtar som tusan, ska bli skönt & bara vara... Man får passa på nu när hästarna är på bete, så man slipper ordna med nån som ska greja med dom hela tiden... :)

SKRIVET: 2009-07-14, kl 17:53:45 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

14 Juli

Ja ännu en jobbardag avklarad :) Dagen har bjudit på varierande roligt arbete så jag är nöjd !

Nu håller älskling på och lagar fläskfilé med nå pärer och det ska ju inte bli helt fel... blev visst ingen lunch idag så nu är man ju rätt hungrig .. 

Ikväll blir det nog inte många knop antar jag, skulle vara skönt med en promenad :) får se om jag lyckas lura med mig nå sällskap ;) 

 

SKRIVET: 2009-07-13, kl 18:40:51 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Bloggsemester

Kanske på tiden att man tar & skriver någon rad här, nu när vardagen är precis som den ska igen.

Har haft 3 underbart härliga semester veckor, trodde faktiskt inte att det skulle vara så härligt som det faktiskt var. Vara ledig med betalt, fränt ! Men det var nog min första & sista semester på ett par år som det verkar, men det var iallafall välbehövligt !

Gick ut hårt på jobbet & körde en 7dagars arbetsvecka, men det gick riktigt bra. Idag är jag ledig & har inte gjort ett enda dugg! Bara ledat på soffan & sett på dåliga serier osv...

Min kamera är fortfarande spårlöst försvunnen :( Känns inte så där jätte kul när det är sommar & man vill ta hur mycket kort som helst, men det är nog inte så mycket att göra åt! Hoppas på att Jon hittar den uppe i stugan...

Jonerik har kommit  hem från jobbet & är nu ute & skruvar med bilen, det rinner tydligen in vatten nånstans :( haha. Lilla gamla bil! Hoppas han får till det bara :)

Det regnar & åskar ute, tycker det är väldigt mysigt så balkongdörren står öppen så man får lyssna på ovädret : ) Ska väl ta mig en promenad bort till hästarna ikväll & se om dom tycker det är lika mysigt ! :)

Imorgon väntar jobbet igen, sedan ytterligare 3 dagar innan det blir helg, men jag tycker tiden bara flyger iväg nu för tiden, så helgen är nog snart här :)