SKRIVET: 2009-10-31, kl 10:19:14 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ 31 Oktober

Ledig helg, underbart ...



Gårdagen spenderades på jobbet fram till tre, sedan hemöver för att duscha och göra sig iordning för en tripp till Fränsta! Vi hann fram lagomt till middagen, tur var väl det för jag var hungrig redan när vi for hemifrån !
Det var lasagne som serverades & det var supergott, som alltid när mamma gör mat :)

Hanna visade sitt superfina scrapbook-album som hon gjort, hon är så duktig!

Fick med oss en hel massa älgkött hem & även en kartong ägg, inte dumt de :)

Idag har jag varit i stallet på morgon & nu har man även fått i sig frukost, men nu ska jag bara ta det lugnt en stund innan man sätter igång med nå annat :)

SKRIVET: 2009-10-29, kl 10:04:30 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Torsdag

Mycket som tar emot, mycket jobbiga beslut...
Men jag hoppas att allt ordnar sig till det bästa!

Idag har jag varit uppe i stallet på morgonen, nu har jag & älskling fått i oss lite grötfrukost. Det var inte dumt de inte :) Har hunnit fixa till mig lite och nu är det dax & dra iväg till Matfors & hälsa på den nyblivna 75 åringen och bli bjudna på lite fika :)

Ikväll är det kvällsjobb, imorgon jobbar jag dag men slutar redan klockan tre ♥ Sedan är det heeelg !

Efter jobbet imorrn blir det ett besök i Fränsta & inspektera hur det ser ut i köket, nu är kaklet på plats också så det ska bli kul att se hur det blev !

Ne nu måste jag dra :)

SKRIVET: 2009-10-27, kl 11:46:40 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tisdag

Äntligen helg ...


Ja idag är det ledig dag, skönt som tusan! Haft sovmorgon också så nu är man pigg.
Idag ska det grejas med hästar, Bulan ska även få ut & träna lite! Ska bli spännande, han är så duktig!

Har rotat fram en gardin till stallet som jag hade tänkt få upp idag, skulle även försökt få fram nå jord så blomman får flytta upp också ! Nu när det är städat & fint kan man ju lyxa till det sista :)

Hans har precis varit in på en kopp kaffe men nu skulle han vidare till Sollefteå på jobb, men det är alltid trevligt med kaffebesök :)

Igårkväll var jag & molly till stan & lärde oss hur man sminkar sig, hihi. Men vi blev verkligen skitsnygga :) Synd bara att det var måndag kväll & inte fredag :) Det blev ju bara raka spåret hem & tvätta bort det & sova... Men det var roligt iallafall ! Molly provade på en lila look & för min del blev det grönt, roligt att prova någon färg ! 

Idag är det äntligen sol också, man blir så mycket piggare än när det har varit grått och trist som det har varit den senaste veckan ...

SKRIVET: 2009-10-27, kl 10:20:29 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ En måndagskväll

SKRIVET: 2009-10-24, kl 11:26:08 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Jobb

Kanske dax att skriva ett par rader här, har varit lat med det :(


Måste börja med att gratulera Catharina m. familj till den oerhört söta Lisa :) Ser fram emot att få träffa det lilla livet !


Jag tror inte det har hänt så mycket spännande sen sist, det är mest jobb & annars hänger man i stallet :) Lilla Bulan har blivit riktigt duktig & beter sig som en ängel jämfört med förut :)

I går var det ledigt så då stog det hagbygge på schemat, men det är fortfarande lite kvar. Får se om det blir färdigt på tisdag det :)

I helgen är det jobb för hela slanten, börjar 12 idag & jobbar kväll. Imorgon är det delad tur.... Men det blir mycket timmar så det är ju bra :)

Jonerik jobbar på Pågen idag men han slutar nog snart, men imorgon får han vara ledig lite stackarn. Men det var nog sista lördagen som han jobbar där nu. Blir för mycket & ha 2 jobb...



Bara 3 veckor kvar tills Malins lilling är planerad att komma till världen :) Spännande ! Längtar så mycket efter att få träffa henne/honom :)


Ne nu ska jag ta & dra iväg till jobbet :) Trevlig Helg !

SKRIVET: 2009-10-12, kl 12:27:45 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ v 42

Veckorna springer iväg, snart är det jul !
Eller hur var det?


Ja då var ännu en arbetshelg avslutad. Har jobbat dagtid i helgen så det har varit hur bra som helst. I lördags kväll for vi bort till Harvom & hälsade på Malin & Hans :) Var mycket trevligt med öl för grabbarna & trocadero för damerna ! Det måste vi göra om :)

Igår blev det inte så mycket gjort efter jobbet, Jonerik hade varit snäll & fixat klart i stallet så det var bara till att släppa in dom :) Blev slöa i soffan & sovmorgon imorse !

Ikväll är det dax för jobb igen, men sen är det ledigt imorgon :) Häärligt!

Nu ska jag fixa & dona lite ;)

SKRIVET: 2009-10-05, kl 23:02:30 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Shopping

Vid ett kom höleveransen så det känns kanonskönt att ha det problemet ur världen. Blir till att räkna foderstat imorgon för det har jag inte hunnit med idag...

For och hämtade upp Malin och brummade iväg till Birsta. Första anhalten blev plantagen där jag köpte lite vinterblommor till utekrukorna :) Hittade även en murgröna med väggkruka till stallet ! Blir kanonbra, men har inte hunnit plantera det idag så det får jag göra en annan gång !

Sedan blev det Birsta City där vi tog en kopp kaffe på Whaynes innan vi strosade runt & drömde oss bort :) Önskar att man var rik ibland. Men det kanske man blir nångång ;)

Träffade på Helena som man inte sett på år och dar, roligt !

Käkade middag på donken & jag hittade äntligen en väska på Gina Tricot så nu slipper jag leta efter en sån också ! Synd bara att almanackan inte fick plats i den ... men man kan ju inte få allt.

Våra snälla karlar ringde och var snälla båda två och befriade oss från ungar och hästar så vi blev kvar en längre stund än planerat... Roligt hade vi i allafall... Jag gick bla runt med min osynliga kattunge Nisse i handen... HAHA.
Tack för en härlig dag älskade Molly!

Ja nu har man tagit in hästarna och duschat & sett tv, så nu ska vi sova så vi orkar upp imorrn bitti jag & min
snygga man :)

Nattnatt !

SKRIVET: 2009-10-05, kl 09:01:55 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Måndag

Ännu en härlig ledig dag :) Solen lyser idag och det är allmänt härligt ute.

Har precis kommit in efter morgonbestyren i stallet, så nu är det fixat och klart tills de ska gå in ikväll. Bulan bet mig i tummen imorse när han skulle gå ut, och han vägrade släppa... ajaj säger jag bara.

Nu på förmiddagen ska höet komma också :) Härligt ! Sen blir det till och sätta sig och räkna foderstat, kuul kul :)

Nu blir det lite frukost och läsa tidningen sedan får man se vad som händer :)

SKRIVET: 2009-10-04, kl 10:45:50 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Söndag

Igår blev det riktig lyxmiddag, förrätt bestående av toast med kycklingröra & kantareller. Till varmrätt blev det black and white... Fasen vad gott det var, det lyckades du med älskling :) Blev tyvärr ingen efterrätt som jag skulle göra då vi glömde & köpa smör... Men mätta blev vi allihopa iaf !

Sedan kom Carro förbi & det blev lite kortspel och groggar.

Det var ett jäkla väder igårkväll iaf, det blåste storm och regnade på tvären, men det är ju bara mysigt om man sitter inne. Mindre mysigt för Carro som gick hem vid 3 tiden... Hua.

Nu har vi ätit lite frukost av gårdagens rester (det fanns säkert mat till 10 personer) haha. Nu ska man väl ta och göra nån nytta hade jag tänkt :) Pigg och alert idag !

SKRIVET: 2009-10-03, kl 09:06:32 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lördag

Ännu en härlig dag börjar ta fart, det är minusgrader & så härligt ute...

Klev upp vid 7.00 idag och knatade upp till stallet, Jonerik åkte så tidigt imorse så jag klev upp istället :) Lillen uppförde sig mycket bra så det kanske börjar ta sig nu ! Skönt .

Så nu är allt klart där uppe tills insläpp, Lasse har dragit iväg till Bergsåker & jag har inte sett en själ ute på byn. Men det är härligt endå på nåt vis, lugnt...

Har börjat köra igång nån maskin tvätt, bäst att sätta igång på en gång :)

Nu ska jag fixa iordning lite frukost åt mig & katten. Sedan blir det renbädding i sängen och lite städning !

SKRIVET: 2009-10-02, kl 21:38:04 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Underbart

Äntligen äntligen helg !


Har gått bra på jobbet, glatt humör & spring i benen så jag har fått mycket gjort. Känns lite extra skönt att vara ledig då ! Nu är det ledigt i hela tre dagar ...

Efter jobbet blev det till att pinna upp till stallet & göra iordning för kvällen, sedan plockade jag & Lasse lite äpplen & gick ner & hämtade upp hans hästar från betet, så nu är det precis som vanligt igen :) Härliga tider, gissa om grabbarna blev glada när damerna äntligen var på plats :)

Jonerik lagade middag idag (som vanligt) det blev röding med rotsaker i ugn, mumsigt blev det som bara den. Bortskämd är vad man är.

Nu har vi fredagsmys för hela slanten, har precis tagit in hästarna så nu blir det soffläge resten av kväll.


SKRIVET: 2009-10-01, kl 22:20:59 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ .....

Usch och fy vad trött jag är nu...


Arbetsdagen har väl gått bra, men så sjukt trött så jag vet inte vad... Det blir sängen direkt nu tror jag! Hästarna är ju inne nu (och ska snart ut igen) huga huga hoppas man inte försover sig imorrn bitti!

Jonerik har iallafall varit super duktig och lagat fem matlådor :) Så nu har man mat ett par dagar ! Kanonbra.

Näe, en till alvedon på det här så fixar man kanske sista arbetsdagen, jag ska aldrig jobba 7 dagar i rad nå mer har jag bestämt, det är ju så man börjar bli lite lätt grinig...

SKRIVET: 2009-10-01, kl 09:01:04 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Höstmorgon

Klockan är snart nio och det är fortfarande minusgrader och vitt på backen :)
Jag älskar hösten ...



Jobbet gick bra igår, ska köra en likadan tur idag, 12-21.45. Ska även jobba dag imorgon, så det blev en 7 dagars den här veckan... Usch och fy... Men herregud vad härligt det ska bli i helgen! Ska nog ta ledig måndag efter det med! Hinner inte med mig här hemma annars :)

Det var 3 grader kallt när jag klev upp imorse, nu är det -1 och solen börjar värma lite smått :) Mysigt på hösten tycker jag, det är så vackert med alla färger och löv som faller på marken !

Får se om jag hinner med att fara till kovland innan jag börjar jobba idag nu då, vill sätta igång med hagbygget snart :) Så det blir snyggt & helt !

I helgen kommer höet också, härligt !