SKRIVET: 2010-04-26, kl 18:02:28 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Måndag, härliga måndag

var äntligen den här dagen gjord. Nu är det ledigt i två dagar, efterlängtat!

Nu blir det till att invänta älsklingen som jag har kockat mat åt, han är nog hemma snart. Han är lite sjuk stackarn så idag blev det hans favorit mat. Såklart. Som den perfekta hemmafrun man är... naaaaw.

Sen blir det en tur upp till stallet & fixa Bulan snygg tills imorgon. Det ska även packa ner de sista av hans grejer så det är klart tills imorrn bitti.

Som vanligt har kommun varit i farten med lönen igen nu så jag hoppas verkligen det blir riktigt imorgon så jag inte måste ringa runt till tio olika personer... Det har jag verkligen inte tid med imorgon.

Ne nu ska jag fortsätta se Förkväll och vänta in Jonerik ♥

SKRIVET: 2010-04-25, kl 21:42:32 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Det tar sig

Allt känns lite snyggare, lite lättare och lite mer awesome än vanligt !

Livet är underbart !


Helvetes veckan på arbetet börjar nå sitt slut och imorgon är "sista" dagen på den. Sedan är det ääntligen ledigt i två dagar. Känns fantastiskt bra för nu kan jag inte kalla mig slug, inte ett dugg.

Jag har mycket på gång och jag känner att vårsolen gör sitt för humör & ork. Jag blir bara piggare för varje dag och jag är så glad att sommaren är på väg även i år. Snacka om vårkänslor.

Veckan har flugit i väg och vips hade man gjort alla arbetspass som man har gruvat sig lite för. Har gått bättre än förväntat och nu kanske man kan återgå till att vara människa igen.

Ikväll har jag, älskling, Joel & vovvarna varit på skogspromenad. Mycket mysigt och vovvarna hade roligt som aldrig förr, de for runt och busade som två valpar. Inte riktikgt snöfritt än men snart så...

När vi kom tillbaka var allihop nöjda och det blev nån kopp kaffe med svärfar innan vi for hem.

Nu sitter jag med hårfärg i skallen och snart blir det en dusch, sedan är det nog tack för idag.

Veckan verkar fullbokad och det är inte helt fel. Roliga saker framöver!
















SKRIVET: 2010-04-19, kl 21:53:39 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Vår i luften

Full fart och en hel vecka har gått igen, tiden bara flyger iväg... Hoppas man hinner njuta för fullt av våren & sommaren. Annars brukar den tiden ha en tendens att bara komma & pang så försvinner den snabbt som ögat!

Helgen har varit otroligt lugn och skön. Fredagen spenderades hemma i soffan framför någon film. Lördag drog vi iväg till Klärke med svärmor & Heffa (även kallad Hiff,Naff,Niff,Niffi,Neffe m.m) Heffa hade minst mysigt av oss, hon längtade bara hem till Java. Hon visste inte riktigt hur hon skulle bete sig när hon var ensam.

På söndagen blev det en riktig mysmorgon med sovmorgon, elda i vedspisen, nykokt kaffe & en hejdundrandes frukost. Allt man kan önska sig. Jag tror vi hade pyjamas alla tre till klockan 14.00... Riktigt härligt att få vara där och bara göra ingenting.




Nu har arbetsveckan dragit igång igen & jag jobbar alla dagar utom fredag. Men siktet är styrt mot nästa lediga helg och under tiden ska jag njuta så mycket jag bara kan av den här härliga årstiden.

Mycket att se fram emot & jag är så glad!


Nu har jag farit fram här hemma som en tok sedan jag kom hem från jobbet så nu ska jag njuta av kvällen innan det är dax att sova litt :)

SKRIVET: 2010-04-10, kl 14:52:23 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Sol

Arbetarhelgen är i full gång och jag är hemma på timmar just nu. Bara ikväll och imorgon kvar nu, så det känns genast som att vi går mot bättre tider ;)

Solen kikar fram och man blir som tokig, jag längtar så efter våren och solen och snart är den här. Man får en sån energikick så fort solen tittar fram!

Jag har faktiskt varit lite effektiv nu när jag varit hemma en stund,har rensat papper och massa gammalt rat. Det är alltid roligt att slänga bort, men inte lika roligt att hitta plats åt det som måste vara kvar...

Jag & älskling satt ute på balkongen ett tag förut, hur härligt som helst. Jag måste nog snabba mig att städa & göra fint där så man kan vara där lite innan sommarn drar igång och det blir på tok för varmt & sitta där...

Nu börjar det bli dax att sätta i sig nån slags middagsmat innan man drar iväg mot Granloholm igen. Älskling var bortbjuden på mat ikväll han så jag tror det blir nå nudlar eller liknande exotisk mat!



Tänk att snart är denna vackra årstid här igen :)

SKRIVET: 2010-04-05, kl 19:53:01 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Påsk

Då var påsken över igen, denna gång har även jag fått vara ledig. Jag tror inte jag har varit ledig påsk sedan jag gick i grundskolan. Häärligt att få vara hemma ocu njuta tillsammans med alla andra storhelgsnjutare :)

Men idag har jag varit på arbetet i vanlig ordning. Men en annandag hit och dit har ju ingen betydelse!

Fredagen spenderades på isen med goda vänner och två glada vovvar. Vädret var hyffsat, då solen höll sig framme iallafall. Det blev fyra gäddor men det var väl mest sällskapet och den goda maten som var poängen för min del.

Kvällen spenderades på lite festligheter i byn och sen kväll blev till morgon innan vi gav upp.

Lördag spenderades hemma innan vi begav oss mot berget där Joel bjöd på supergod middag. Därefter styrde vi mot Kävsta där det bjöds på tårta mm då Cruse fyllde 23. Som den supergoda värd hans mamma är så blev det även snittar & wiskeykorv fram på kvällningen. Vi spelade kort och hade supertrevligt, lärde oss ett nytt spel (som ingen minns namnet på) men roligt som tusan var det.

Söndag hade vi en heldag hemma med lite service & tvätt av bil.

Imorgon är det vardag igen och allt är som vanligt igen. Skönt och nu längtar man bara efter riktig vår.


(Har fått låna en liten kamera också så nu blir det förhoppningsvis lite roligare att updatera bloggen)