SKRIVET: 2010-03-30, kl 10:49:27 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tisdag

Ännu en grå dag i mars, men snart är vi i April & finvädret måste infinna sig :)

Sitter i soffan där jag har fastnat framför nyhetsmorgon, jag och katten gillar att mysa länge på morgon. Blev utringd på jobb då det var folk sjuka igen, så jag börjar klockan 13.00 istället för 16.30. Det går ju väldigt bra, alltid bra med fler timmar :)

Imorgon är jag ledig iallafall så då blir det en sväng till Birsta när J slutat så vi får se om det finns nåt fint golv, så det blir lite fart på övervåningen !

Nu blir det mys ett tag till innan man måste rycka upp sig & fara på arbetet...

SKRIVET: 2010-03-19, kl 23:45:52 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Nattnatt

Då har man hunnit med en himla trevlig kväll på arbetet, en snabb visit till älskade Molly och lite fredagsmys med älsklingen & katten.

Nu ska jag försöka sova så jag orkar med långdagen på jobbet imorrn! Ha det såå trevligt på Munkbysjön imorrn, jag missar ju det även i år...

Godnatt!

SKRIVET: 2010-03-19, kl 13:36:58 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Fredag

♪♫ ♪♫

Då var den magiska dagen här igen då, Fredag! Den ska jag fira med Blixten i en bil i Bosvedjan. Det ska bli trevligt att jobba helg. Intalar jag mig! Det går alltid bättre då.

Igår lagade jag lyxmiddag till mig och min blivande man. Stekt korv och stekt potatis. Fantasifullt! Men jag gjorde även en sås till, den blev något utöver det vanliga. Jag överträffar mig själv ibland. Mmm.

Efter det blev det en biltur till Kovland för att hämta ut Joneriks nya telefon & sedan brassade vi iväg till Berget där det blev tittade på halvåtta & hockeymatch. Mycket trevlig kväll.

Idag har jag bara druttat runt här hemma och försökt göra någon nytta, det har gått sådär:) Var iväg upp på Berget vid lunchtid och släppte ut två hundar som ville gå ut en sväng och kasta pinne & lufta pälsen :)

Snart blir det den sedvanliga jobbakvällgröten innan man ska dra iväg :)

Längtar redan tills det blir söndag kväll!

SKRIVET: 2010-03-15, kl 09:38:15 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Underbar helg

Nu jag jag haft min lilla semester klart och börjar jobba klockan 15.00 idag, sedan ska det jobbas 6 av 7 dagar den här veckan. Men nu är jag uuutvilad så det kommer gå strålande :) Känner på mig att det kommer bli en härlig vecka! Solen skiner & vädret är underbart, vårkänslor på högsta nivå !

Hade en väldigt härlig dag på isen i lördags, ingen fisk men ett strålande väder. Det var väl mest det jag var ute efter! Synd att man missar nästa helg men... Då ska man ju arbeta & tjäna pengar istället :)

Väntar på besked som jag längtar att få veta. Hoppas hoppas :) På fredag gäller det !

Lilla bilen har varit på besiktning idag också, så nu gick den igenom :) Bara att tuffa på ett år till !

SKRIVET: 2010-03-04, kl 12:01:25 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Sunny

Idag är det ultimata vädret för att man ska vara på ruskigt bra humör :) Så här får det gärna se ut heela våren !

Idag har jag inte en enda grej planerad vilket är skönt, ska endast göra det som faller på :) Bäst att passa på att njuta innan jobbhelgen drar igång imorgon klockan 13.00 :)

Tror att jag ska baka lite idag måste ju prova något av alla 1000 recept jag fick i födelsedagspresent. Kan tänkas att det blir nån slags muffins. Kul !




Ett stort grattis till Ella som fyller år idag :)

SKRIVET: 2010-03-03, kl 19:57:26 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Kvällning

Då var städningen & tvätten avklarad för idag :) Älsklingen har kommit hem & vi käkade tonfisksallad till middag. Nu har jag även disken ur världen så jag har tänt upp en massa ljus så nu ska jag ta det lugnt och njuta resten av kvällen !

Jonerik gick ner i garaget & fortsatte med skruvandet på svärmors bil. Hoppas det går bra så han är på bra humör när han kommer upp igen :) Det brukar kunna vara lite si och så när det är en gammal golf inblandad 8)

Har satt om några blommor idag också, så nu är det inte alltför många kvar, men måste införskaffa lite mer jord nu innan jag kan fortsätta med några fler!

Nu är det bara en timme kvar till Greys börjar också, vilken kanonkväll :)

SKRIVET: 2010-03-03, kl 15:43:50 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag






I hate to be in love
I don´t like being fine
When I´m at worst
Is when I really feel alive
And I can´t stand to see
You happy people smile
Cause I´m a killer
I would love to make you cry


Bring Me Everyone

I need to hurt someone

I´ll give you love, then I turn you down

My work here, it´s done


♥♥♥

SKRIVET: 2010-03-03, kl 11:32:59 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Tadaaa

Hoppsan hejsan vad länge sedan jag bloggade...

Det är såklart omöjligt för mig att göra en månads resumé. Då jag knappt minns vad jag gjorde förra veckan.

Jonerik var borta i Tyskland en vecka och jag överlevde, tro det eller ej. Trots att han blev borta några dagar längre än planerat. Jag bodde i princip hos min andra familj (Kära Molly, Melle, Mathias &  Hans) medans Jonerik var borta.

Jobbar gör jag mest förjämnan känns det som, men det är ju kanon att man har jobb. Och det känns härligt att det går mot vår, för nu är jag less att jobba i detta väder. Är det inte svinkallt så snöar det. Men när man är ledig är det så underbart med denna vinter :)

Det har varit födelsedagsfirande på högsta nivå som vanligt i början på Mars. Och än är det inte färdigt. Är en hel drös till som fyller år den här månaden. Ett stort grattis till Hans & Joel som fyllde år igår!

Jag har fått jätte fina presenter, bland annat två som utmärkte sig mest. En torkvinda av mamma m. familj som jag tjatade hela förra sommaren om att jag skulle köpa. Men det blev aldrig av. Och så fick jag elvispen med tillhörande skål av kära Molly. Äääntligen!

Idag är jag ledig & städning står på schemat. Katterna lossar hår något kopiöst nu... Huvva.