SKRIVET: 2009-06-26, kl 12:35:32 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Freeedag

Härliga sommarväder, man blir på så bra humör när det är så här fint :)

Igår var jag iväg & klippte mig, gick sådär. Haha.. Sedan var jag & älskling & åt middag & fikade lite på det ! Mycket myys! Sedan var det bara skruva avgasrör på Golf hela kvällen :)

Idag var det meningen jag skulle dra iväg hem till fränsta & hälsa på, men Lasse kom tillbaka så sent med Saba så då struntar jag i det, ingen hit & sätta sig i en kokhet bil & köra 8 mil ... :( Men jag far hem till veckan ist !

Har varit & myst med hästarna lite i värmen, dom har det ju så himla mysigt där borta !

Tänkte fara & hälsa på Carro också, men jag tokdåre har skrivit in för många siffror i numret, inte konstigt det inte fungerar, så Carro om du läser det här, kan du ringa mig ? :)

Betalat räkningar idag då, och är fortfarande på bra humör :) Inte dåligt de !


Nu ska jag ut & grejja!

SKRIVET: 2009-06-25, kl 11:25:35 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Hothot

Nu har sommaren äntligen intagit sverige :)

Igår for jag upp till svärmor & satt ute hela dagen där uppe, stråålande sol.
Blev även bjuden på lunch & kaffe. Mysigt! Sedan for hon till stan & jag åkte hem & pysslade om mitt stackars röda skinn. Ska nog köpa starkare solskydd idag, det är inte nådigt :)

Idag SKA jag klippa mig har jag bestämt, det var hur länge sen som helst :( Far in till stan på em tänkte jag. Sedan ska jag & älskling ut & äta :) mums!

Idag kommer även nån gubbe från Anticimex hit & ska göra besiktning, spännande :) Har städat ur golvbrunn & sånt åt han :)

Får se om jag ska fara hem till fränsta & kika till hur dom har det med köksrenoveringen :) är inte just nå avundsjuk. Jag vill också ha ett toppnytt kök :) Men vårat är fint & duger ett bra tag till också :)

Ne nu ska jag gå ut & sola ryggen lite... Får ta det lite lugnt med framsidan :)

SKRIVET: 2009-06-24, kl 08:13:15 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Onsdag

Solen verkar orka sig fram även idag, så det blir nog ligga & steka sig lite fram på dagen tror jag ! Härligt att man får se lite sol innan semestern är slut : )

Igår tog jag & bakade nå slags daim-kaka aktigt, blev riktigt god, fast konstig :) Dom hade ju inte riktig daim på affärn... hihi...

Älskling hade sovmorgon idag för dom skulle upp till Liden & jobba så han hade varit snäll & knatat efter tidningen, så nu ska jag nog ta & koka morgonfika & läsa lite i den !

SKRIVET: 2009-06-22, kl 23:02:46 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Vattenvattenvatten

Lalalalaaa, nu har vi vatten igen ! Attans vad härligt.

Snällaste Ove har varit här & kröpe i brunn & bytt den där backventilen ! Kanon, nu kan man duscha, diska & tvätta & gå på toaletten som folk igen :)

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt, bara varit med hästarna & donat ... Annars har jag bara tagit det lugnt. Tog mig in till byn vid 4 tiden & handlade lite, & kockade sen ihop en helschysst middag, sallad m. hallomi & gräslökssås :) Vart helt perfekt fast det lät som en konstig blandning.

Har varit iväg på byn & gjort något besök hos svärföräldrarna & hos Joel & Kat.

Nu blir det nog inte så mycket mer idag, sova :)

SKRIVET: 2009-06-21, kl 22:58:47 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Midsommarhelgen

På fredagen drog jag, Jonerik, Tina, Ronnie & Joel iväg till Sandnäset & käkade middag. Till förrät åt vi toast skagen & varmrätten fick bli oxfilé med underbart god stekt potatis till !

Grabbarna spelade en omgång minigolf som Jonerik tog hem :) Jag var inte med för jag blir så arg när det går dåligt för mig :) hihi.

Sedan for vi hem & hämtade lite kläder & drog iväg upp till Bjässjön, där blev det dans bland annat ! Fick tag på sovplats i Jonssons stuga så då slapp vi tältet iaf. Även Jon fick till & sova där då det var proppfullt i deras stuga. Vi bäddade med solstolsdynor på golvet & en schysst filt till det, kanon!

Igår åt vi middag med Tina & Ronnie & sedan bar det av till Bjässjön igen, det var tänkt att vi skulle till Viskan men ändrade oss så det var så trevligt under fredagen!  Regnet öste ner ett tag men det gick till sig & blev fint senare under kvällen. Stereon poppade ny&gammal musik & humöret var på topp :) Mycket sång & dans blev det!
Fick även ta mig ett dopp i sjön då en telefon råkade landa på botten...

Blev väldigt sen kväll, gick & la oss vid 05.00 tror jag det va, Jon lyxade till det med tältsäng, kudde & filt dagen till ära. Jonsson hade bäddat våran säng på golvet, mycket snällt. Jag vaknade vid 9 (med flytvästen på) av att Backlund ringde & var glad i hågen att dom skulle gå på semester idag.
Vädret var fantastiskt fint idag, strålande sol & värme. Äntligen.

Det blev frukost på bryggan för dom som hade behagat sig att kliva upp, myysigt.

Blev en gärdaburgare på Lindströms till middag idag, Jonsson, Joel, Silly & Nils infann sig senare för samma middag. Boström fick en korv.

Ja sedan har vi haft Ove här som har försökt & lista ut vad det är för fel med vattenpumpen, men det var troligen bara backventilen så det fixar vi imorrn! :)

Nu är det tv som gäller resten av kvällen, bilder kommer troligtvis imorrn, har söpe bort kameran, tror det blev kvar där uppe :)

SKRIVET: 2009-06-19, kl 11:19:46 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Midsommar



Det här är min absoluta favorit midsommar bild :)
Hanna på midsommar för (2år) sen :)
Världens finaste lillasyster :)


Idag började dagen så bra, är nå fel på vattenpumpen, såklart idag skulle det bli fel på den. Men nu har vi stängt av den så nu blir vi vattenlösa ett tag :( Tur man inte ska vara hemma så mycket i helgen!

Idag ska vi iväg & äta med svärföräldrarna & joel. Det ska bli trevligt!
Sedan ikväll bär det av till Bjässjön!

Idag firar jag & jonerik 1 års förlovning så det känns helt underbart! :)

Idag ska Hans & Vakt vara i Kälen på nå hästuppvisning :) Hoppas det går bra för er !

Det var nog allt. Ska fara iväg till byn & duscha nu....


GLAD MIDSOMMAR :)

SKRIVET: 2009-06-18, kl 19:40:55 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Sommar & Sol

Nja, det är inte soligt & fint men det regnar & blåser inte iaf :) Det får man vara nöjd med tror jag!
Haft en jäkla härlig dag, älskling slutade kl.14 idag, så när han kom hem tog vi en tupplur med lilla Pop i soffan.
Sedan gick Jonke ut & klippte gräset medan jag lagade mat & strök kläder i en salig röra...

Blev röding & pärer idag, mycket gott för att va jag som har gjort det :) Hihi. Efter middagen blev det en tur upp till hästarna då för lite kvällsmat & bus. Kalle klev av sig en sko, (så hovslagarn om du läser det här så ska jag låna grejer av Lasse & slå tillbaka den själv :) ) Hade lite tur så jag såg det annars hade man ju aldrig hittat skon...

Nu är det dax & ta rätt på disk & sånt innan jag gör kväll :)

SKRIVET: 2009-06-18, kl 11:24:12 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Torsdag

Ja då börjar det dra ihop sig till Midsommar :) Ska stryka klänningen idag hade jag tänkt ! Om det så ska bli minusgrader imorgon så ska jag ha klänning !

Idag blir det lite fixande för imorgon, ska väl dra iväg & inhandla någon del :)

Nu på morgon har jag & Lasse varit & släppt hans hästar på bete igen, Saba är fortfarande inte dräktig så dom ska tillbaka på måndag igen! Hoppas det blir nånting så man får ha en liten fölunge hemma :)

Nu ska jag hänga tvätten & sedan fara iväg & sola lite grann :)

SKRIVET: 2009-06-17, kl 19:24:41 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Hästarna

Har varit bort till hästarna för att ge dom kvällsmat :) Fasen vad mysigt dom har där uppe, men Kalle har ju såklart tråkigt ! Haha, tror nog att det är för lite folk i farten där uppe kanske ;) Dom blir som tokiga så fort man kommer dit, ska helst sitta i knä båda två :) Men lite längre fram på sommarn ska vi nog börja göra någonting med lilla Bulan också :) Än så länge får han nöja sig med alla galopp-race i hagen !




Förföljer en vart man än går : )





En bit av den superhärliga hagen





Lillen syns nästan inte :)


SKRIVET: 2009-06-16, kl 09:39:23 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

16/6

Efter mötet igår så bar det av hemöver för att fortsätta med det sista på hagen, for bort till Leif & hämtade lite mer stolp & tråd. Medan jag började & satte upp det så for Jonke hem till far sin & hämtade aggregatet & sveriges största batteri som vi fick :) Yees ! Tur att det finns snälla personer här i världen :)

Allt blev klart & bra så det var bara att släppa hästarna igårkväll :) OM dom blev glada ! Synd att jag glömde kameran :(  Va dit imorse & då var dom fortfarande lika nöjda :) Skönt att ha det där ur världen nu !

Idag blir det städdag har jag tänkt! Måste verkligen röjas här nu igen ! Vet inte riktigt vem som drar fram allt ? haha..

Jonkes farmor & farfar var hit igårkväll med balkongdörren till våran balkong :) Dom hade även med sig blomskott & bullar :) Snälla ni :)

Ne dax & sätta fart så man inte blir för slö :)

SKRIVET: 2009-06-15, kl 13:24:46 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Underbart

Idag har jag inte gjort någonting .. fasen vad härligt det är!
Har bara suttit i soffan, varit ute & myst med en katt & lite kaffe...

Har en massa städning här hemma då det ser ut som en ungkarlslya, men det får tas tag i en annan gång ;)

Idag är det dax & fara på arbetsförmedlingen med Marianne, på nå möte om varslen :( Buuu! Men men... life goes on! Kommer säkert ordna sig till slut !

Nu ska jag nog ta & fixa mig lite innan det är dax & fara, skulle tillochmed bli upphämtad här av snälla Marianne & Larsåke  !

SKRIVET: 2009-06-14, kl 22:03:15 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Semester ... yees

Nu har två dagar av en härlig helt flugit förbi i rasande fart igen :) Imorgon börjar min efterlängtade semester :)

I fredags höll vi på & fixade med hagen som snart ska vara färdig så hästarna kan gå ut på bete... :) Vad mysigt dom ska få! Men känns som dom får vara hemma tills det våldsamma regnet har dragit vidare :)

Igår sprang älsklingen Indalsleden loppet med resten av dårarna i Sunnås AIK. Gick riktigt bra för dom så det var roligt. Jonke sprang sträckan Östanskär - Lagmansören :) BRA GJORT!

Senare blev det fryspizza middag innan vi drog iväg till fam. Jonasson i Kävsta på lite förfest ! Det var vi, Robin & Pernilla, Joel, Jori :) Sedan bar det iväg till fots ner mot campingen på årets första pubafton. Var riktigt bra uppslutning på folk tycker jag trots det dåååliga vädret ! Det blev en hel del sång & dans ända fram till stängning ! Kul!

Idag har vi bara degat på & vilat. Var hem till svärföräldrarna en sväng & hälsade på bara ! Fick med oss lite mat därifrån då :)

Ne nu ska jag ta & parkera mig i soffan igen ! Bjuder på någon bild från igår... Blev dessvärre inte så många så...


        

SKRIVET: 2009-06-11, kl 21:55:11 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

;)

En liten utmaning...

Utmanad av Bästa Molly (;



Vad jag har i mitt:

Kylskåp: Mjölk, smör, diverse flaskor, småburkar, ägg, risgrynsgröt

 Frys: Bullar, bär, nån firre, äpplen, bröd & bacon... Vad som finns längst ner vet jag inte ;)

 Skafferi: Rätt lite grejer nu faktiskt. Hårdbröd, konserver, makaroner & gryner mm

Handväska: Plånbok (nu med kort & körkort), almanacka, medicinkoppar, snusdosa, läppsyl

Sminkväska: Primer, foundation, bronzepuder, ögonskugga, mascara & fransböjare

Badrumshylla: Deo, parfym, ansiktsvård, tandtråd, tops, örhängen & orudis my love

Förråd: Kaos, blomkrukor, karonger fulla med grejor, täcken, böcker, en gunga mm.mm

Hjärna: Glada tankar & framtidstro

Jackficka: För varmt för jacka nu :) jag lär väl ha nå skräp där

Kryddskåp: Kryddor, kaffe, socker, kattp-piller, alvedon & oboy

Barskåp: Lite whiskey är allt som finns där

Köksbänk: Blommor, hushållspapper, micro, pennor

SKRIVET: 2009-06-08, kl 14:33:53 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Full fart !

Ja då var äntligen jobbhelgen överstökad igen, och nu jobbar jag inte helg förrän i Juli ... Fy fan vad skönt det känns! Jobbar bara den här veckan sen ska jag ha min första (betalda) 3 veckors semester ! Yee!

Idag är jag ledig & försöker fixa med det ena och det andra, funderar över hästarna, tvättar & poppar bra musik ! Är billös idag så det känns lite ensamt på nå vis, man kan inte åka nånstans om man vill... Inte för att jag kanske skulle ha åkt nånstans men ... endå ;)

Gick ut förut & gjorde ett försök med ogräset, men det blåste så kallt så jag gick in igen :) Får rensa ogräs när finvädret kommer ! För det är väl på väg ?

Imorgon är det jobb igen, :) dagtid så det är skönt! Sedan jobbar jag bara torsdag & fredag... =)

SKRIVET: 2009-06-05, kl 21:34:02 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Tummen upp

Nu var det ett bra tag sen jag updaterade ;) slö då förstås :)

Veckan har inte varit så underhållande så det är inte så mycket spännande att skriva om !
Jobb varvat med ledighet.. Dagarna går, tråkigt väder & sånt!

Har äntligen planerat in min efterlängtade semester ! Fasen vad skönt det ska bli ;)

I helgen blir det jobb för hela slanten, jobbar dag imorrn & delad på söndag!
Men helgerna går så fort, är rätt skönt & jobba på helgen ! Speciellt när det är så tråkigt väder ;)

Ja det här var det roligaste jag kunde komma med !

Nu ska jag gå & lägga mig innan jag dör av tristess... Bara skit på Tv... :)

HA en trevlig helg allihopa :)