SKRIVET: 2009-11-29, kl 21:58:04 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ En alldeles underbar helg

Denna helg har spenderats i huvudstaden med min älskade man.

Härligt att åka iväg och bara göra det man känner för, vi har fått husrum hos bästa Karin & Sture. En hel källare bara för oss själva, det är så mysigt där. Var och en gör som den vill!

Vi har varit på Globen och shoppat till lilla Bulan, hittade ett jättefint regntäcke i hans storlek. Skönt att han äntligen får ett! Vi har strosat på stan och shoppat kläder till oss själva, ätit god mat & fikat.

Igår blev det julmarknad i Gamla stan och sedan delade vi på en flaska vin och lite andra godsaker på ett mysigt ställe :) De hade även uteservering med filtar och infravärme, mycket mysigt att ta en varm drink där ute :)

Vi åkte buss både dit och hem, det tar ju lite tid men det gick fint : )

Nu är det nog bara att mysa lite framför tvn innan det är dax att sova, jobb imorrn!

SKRIVET: 2009-11-19, kl 22:42:48 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Vart tar tiden vägen?

Jag önskar att kvällarna hade fler timmar :) Hinner ju inte med någonting efter jobbet tycker jag...

Idag har jag som sagt jobbat fram till 17.00, sedan hem och elda,äta,diska,hästar,tvätta,duscha...blablabla och vips är klockan snart 23...

Imorgon är det jobb hela dagen igen, men sedan är det HELG! Skönt att Jonerik är ledig i helgen också, annars brukar vi inte ha flyt med det. Men helgen är fullbokad som bara den så de där två stackars dagarna lär ju svepa förbi i en rasande fart ;)

Ne nu ska jag ner och hänga den sista tvätten och sedan är det gonatt :)

SKRIVET: 2009-11-18, kl 22:51:28 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Det regnar?

Är det någon som har missat att det regnar så kan jag informera om att det gör det, det vill inte sluta! Såg ut som en dränkt katt efter förmiddags promenerandet på jobbet. Överväger paraply imorrn...

Har spenderat hela dagen på jobbet, det blir samma imorrn & på fredag. Men sedan är det ledig helg ! Sedan är jag inne på sista veckan på mitt vik.

Efter jobbet var det hem & glufsa i sig mat, fixa hästar & allt vad det innebär. Bulan fick på sig en fleecefilt inatt, får hoppas att han torkar någon gång. Till saken hör att filten var grön med jordgubbar på, hoppas han överlever ... hihi! Måste verkligen köpa ett regntäcke till honom.

Sedan har vi varit hos Malin & Hans och fikat kaffe och gosat med bäbis. Grabbarna lekte lego & spelade mario. Mycket trevlig kväll, det är sällan man tar sig iväg nånstans efter jobbet...

Nu blir det till att sova innan klockan ringer imorrn bitti igen !

SKRIVET: 2009-11-17, kl 14:20:43 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Ledig

Vad härligt det är att vara ledig på en veckodag ibland, man måste inte göra någonting om man inte vill :) Har bara pysslat på här hemma hela dagen...


Jag har hunnit med:

  • Städa klart
  • Sett dåliga serier
  • Smidit stora planer för vårat lilla fula badrum
  • Drömt mig bort i en katalog
  • Klappat katten
  • Tvättat en maskin

Nu är det stallet som står på tur, tråkigt att det är så dåligt väder bara... Vill ha snö istället för regn. Dra upp soptunnan måste jag också göra...

Längtar efter helgen men jag skulle bli mycket lyckligare om det kunde bli lite vitt på backen :)

SKRIVET: 2009-11-15, kl 18:36:17 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag










Välkommen till världen!



SKRIVET: 2009-11-14, kl 14:05:05 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Fjortonde november

I torsdags hade jag veckans enda lediga dag, den spenderades med att inte göra någonting. Bara vila & må gott! Det behövdes känner jag såhär i efterhand då jag är pigg som tusan :)

Igår var jag upp till Liden och hälsade på Catharina & Lisa, mycket mysigt surra över en kopp fika. Lillan var ju hur söt som helst ! Fick även med mig min väggalmanacka som jag hade beställt med jultidningarna av Gustav :)

Sedan bar det av på lite kvällsjobb. Det gick hur bra som helst fast det var mörkt, börjar hitta skapligt nu tycker jag! Efter jobbet blev det ett parti plump med tre förfriskade och glada grabbar, hehe.

Idag jobbar jag delad, så jag är hemma och vilar lite nu :) Ska visst bli bjuden på hemmagjorda hamburgare av min älskling ♥ Man har det ju bara fööör bra...

Måste ringa ett ex antal olika personer men jag tror jag skjuter det på framtiden, det kommer ju faktiskt en dag imorrn också. Det finns mycket som man borde men inget man måste... som tur är!




Tänk att den här lilla kattungen redan är stor, lilla Pop!


SKRIVET: 2009-11-09, kl 20:59:45 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Ny vecka

Ja då har en ny vecka dragit igång igen, jobbar alla dagar utom torsdag den här veckan så jag tycker gärna att den får glida förbi lite snabbt :)

Jonerik har varit snäll och fixat radio i min lilla bil idag också, såå äääntligen kan jag poppa guld i bilen :) Efterlängtat nå jävulskt ! Tack snälla älskling !

Jag håller på och väntar på bäbis som en tok nu, det blir nog imorrn hade jag tänkt :) Längtar efter att få träffa det lilla livet ! Nära är det iallafall !!

Kom inte hem förrän 1730 idag, så den här kvällen har man ju inte hunnit med något mer än middag & stallet ! Nu blir det en dusch och sen blir det sängen så man är pigg imorrn bitti när man ska tillbaka till dårhuset :)



Längtar till nästa vecka och veckan efter det

SKRIVET: 2009-11-07, kl 10:00:56 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Lördag

Har haft en fantastisk mysmorgon i stallet med grabbarna! Jag tog lite sovmorgon så jag var inte uppe i stallet förrän klockan 8.00... (hohoo) men eftersom jag har så snälla och uppfostrade hästar så gick det så bra endå, dom stog så snällt och väntade !

De fick käka lite inne medan jag borstade av och snyggade till Kalle innan täcket åkte på, vill inte att han ska skita ner sig när jag tvättade han igår...

Det är så mysigt i stallet på morgonen när man är ledig, man har tid att göra allt i lugn och ro!

Nu blir det lite städning så det är gjort så man kan vara ledig resten av helgen :) Är bjuden på middag hos svärmor ikväll och det är ju aldrig fel !

Jonerik jobbar idag tråkigt nog, men imorrn är även han ledig !

SKRIVET: 2009-11-06, kl 18:31:33 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Fredagsmys?

Haha, jag tror jag har hört ordet Fredagsmys ett femtiotal gånger idag...



Ja då var denna otroligt röriga vecka avklarad :) Men det har gått så bra så, bra att man får motionera hjärnan lite också så den inte torkar ihop !

Idag har det varit jobb hela dagen fram till fyra, så nu är man äntligen framme vid den efterlängtade helgen. Jonerik var gullig & hade gjort mat tills jag kom hem, alltid lika uppskattat!

Nu har jag tagit igen mig lite i soffan innan det är dax att knata upp till hästarna ! :)

Imorgon blir det lite mer bakning hade jag tänkt, bara jag kommer ihåg och inhandla aluminiumformar :)

Får se vad den här helgen har att bjuda på, har ingenting planerat än så det blir nog bra !

SKRIVET: 2009-11-03, kl 21:56:37 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ November

Tisdag, full fart mot helgen



Höstväder Bullbak Inskolning Lillbil Världens bästa fästman Älgfärs

Kavat & Oberon Kaffe ♥ Lyckades pricka in sopbilen ♥ Tokigliten ♥ Litentokig ♥

Framtiden Nya projekt Nya ansikten ♥ Ledig helg ♥

Mollys lillbäs