SKRIVET: 2009-08-31, kl 10:11:29 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Måndag

Nu var det ett tag sen jag skrev igen .. fy på mig :)

Helgen har spenderats på arbetet, full rulle och så även idag. Jobbar 12-22, men sen är det ledigt en dag :) Naajs! Älsklingen är ledig imorrn också... :) Inte illa att vi är ledig samma dag :)

Vaknade i morse av kattbråk på bron, haha.. Tur det kanske annars hade jag nog försovit mig :) Det var visst grannkatten som var på besök :) Men nu ligger mina inne & nannar i sängen dom iaf :)

Själv sitter jag & döstirrar på Rachel Ray :( Men man ids inte börja med nåt innan man ska jobba tycker jag... Lika bra & ta det lugnt ! 

 

SKRIVET: 2009-08-27, kl 14:33:45 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Torsdag

För som sagt i väg till Fränsta igår... Tog skitvägen över Gimåfors men det tog inte så lång tid som jag trodde :) Väl framme i byn var jag lite tidig så jag for på shell och tog mig en korv :)

Sedan var det dax att hämta Världens bästa Hanna på skolan :) Hon blev överraskad då jag inte sagt till henne att jag skulle hämta henne ! Så vi for hem till huset & där blev det sång & dansföreställning ! Fick höra hela sånghäftet från kören inklusive julsångerna :) Hon är så duktig!

Sedan blev det till att förbereda för tacosmiddag, gick riktigt bra förutom ett litet lindrigare bråk om skålar & fat :) hihi!

Mysigt & vara hemma nästan hela dagen, det blir inte så ofta nu för tiden..

Vid 21-tiden började jag rulla mot stan & OKcity där jag skulle plocka upp Jonerik, dom var lite sena så jag satt där & drack kaffe och kikade på folk :)

Idag har jag inte gjort nånting känns det som, försökt få ordning på alla papper man har precis överallt. Pratat med löner, fick även ordning där tillslut : ) Nu ska jag ta & fara in till stan & ordna lite mer saker även handla lite mat när man endå ska iväg :)

SKRIVET: 2009-08-26, kl 07:57:53 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Morning

Onsdag redan ... Full fart mot helgen, synd att man ska jobba :)


Idag har jag som sagt varit in till stan på morgonen, skjutsat älskling till jobbet då han ska ut & dricka nån öl när han slutat :) Så blir det väl hämtning ikväll när han vill hem :)

Nu sitter jag & myser med morgonfika i soffan, ser lite på tv på nå dåliga serier ;) Måste väl ta mig ner i källarn och elda lite så man får ta sig en dusch innan man beger sig till Fränsta!

Ha en trevlig dag :)

SKRIVET: 2009-08-25, kl 22:32:05 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Kväll

Äntligen är det kväll och jag är ledig två dagar :)

Har varit en skum dag på jobbet, mycket strul & konstigheter ... Tjugo mil körda och Sverige vann över Ryssland i fotbollen va ? Men äntligen är det ledig igen :)

Har fikat lite kvällsfika med min käraste & nu är det mys i soffan på högsta nivå, tillochmed Pop är hemma :)

Imorrnbitti blir det till & kliva upp tidigt & skjutsa älskling på jobbet, sedan hem en stund & sedan bär det av till Fränstaskolan & hämta upp lillingen ;)

Ser fram emot morgondagen :)

Natti!

SKRIVET: 2009-08-25, kl 10:46:52 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Helgen

Ja då var Härefestivalen över för det här året! Det är så man längtar till nästa år redan!

Visserligen har det varit en helg med skitväder, lera och höst men vad gör det? Roligt som tusan iallafall! Fredagens skor klarade sig relativt bra, lördagens dojjor fick åka i soptunnan, fy fasen vad dom såg ut  ... Och inte tala om byxorna! Hade lera upp till knäna. Ojojjoj.

Men tack iallafall allihop som gjorde den här helgen kanon :)

Veckan har börjat och nu är allt som vanligt igen, jobbade igår.. jobb idag! Men det är väl så det ska vara :) Nu är det bara att jobba på ett helt år igen!

Det som är lite tråkigt är att jag inte kommer få träffa  Jonerik ♥ nånting nästan den här veckan... Så det är jag lite smågrinig över faktiskt ... Får hoppas jag överlever :)

Har stulit bilder från Carro eftersom jag inte har ett enda kort från helgen då jag var tvungen att bada våran enda fungerande kamera i Bjässjön på midsommar...


        


Ne nu ska jag fixa till mig inför arbetet!

SKRIVET: 2009-08-22, kl 12:57:11 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Regn

Ja då var första dagen på Härefestivalen avklarad... Öhm... Regnet vräker ner ännu värre än igår, men vad gör det? Det är bara Härefestival en gång per år så det är bara att offra sig ! Hehe...

Nu har jag precis ätit lite mat & väntar på att Jonerik ska komma hem till mig :) Han har ju jobbat idag, kör lastbil varannan lördag :) Men han kommer väl om nån timme antar jag :)

Sen blir det väl lite middag innan det är dax för dag två :) Kul !

SKRIVET: 2009-08-21, kl 11:23:39 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Helg

Ja äntligen var det helg, hela tre dagar... yihoO !

Idag blir det till att njuta av ledigheten men min kattkompis Pop ! Lite tvättning kanske jag hinner med också! Älskling slutar tidigt på jobbet idag så han kommer ju snart hem också :)

Kanske Backlund kommer på besök idag också, får se.

Sedan är det bara att snygga till sig & sen blir det Häre för heela slanten :)

SKRIVET: 2009-08-20, kl 11:09:26 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Torsdag

Blev sovmorgon även idag :) Klev inte upp förrän 10 ! Härligt härligt!

Lite halvtråkigt att vara ensam hemma, inte ens nån katt syns till :( Men jag ska nog överleva ! Får väl åka & hälsa på någon om det blir för kämpigt :)

Ska väl ta & ge mig på lite strykning ! Men först:

 frukost nu :)

SKRIVET: 2009-08-19, kl 22:25:03 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Kväll

Ja då var den här lilla arbetsdagen avklarad :) bara en lillkväll imorrn med sen är det heelg :)

Har gått riktigt bra på jobbet & man var klar i bra tid, så det är ju bra ! Nu har jag tryckt i mig lite kvällsfika & läst lite bloggar, Jonke ser på fotboll så det har jag ingen lust att titta på... Men det börjar väl snart bli dax för sängen kanske !

Får se om man tar sig till birsta imorrn eller om det får bli på fredag, beror på hur lång sovmorgon det blir imorrn :)

SKRIVET: 2009-08-19, kl 11:42:16 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

♥ Full fart

Vad härligt, nu känner jag mig riktigt pigg efter att få sovit ut 2 dagar :) Skönt för man får så mycket gjort som man inte orkat med på hela sommaren :)

Jag ser riktigt fram emot hösten, det är bästa årstiden enligt mig ! När allt börjar byta färg & det blir lite kyligt & mörkt... När man får sitta inne & elda lite ljus på kvällarna :)

Idag är det tvättning som är på tapeten... Tråkigt men det måste ju göras ibland  !

Ikväll blir det jobb en stund, likaså imorrnkväll :) Men sedan är led låånghelg! Som jag har längtat!






Bästa höstbilden, tagen utaför stallet i Bergeforsen.

SKRIVET: 2009-08-18, kl 19:59:51 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Tisdag

Herregud vad skönt det är att vara ledig!

Vaknade hyffsat tidigt imorse & tog mig en dusch :) (Tack älskade för att du eldade åt mig) ;) Sedan tog jag mig en shoppingtur på Tempo innan jag gjorde ett besök hos min bästa Molly :) Där blev man bjuden på kaffe & fluffboll :)

Sedan bar det av hemöver om när jag kom hem satt pappsen ute vid trädgårdsmöbeln & lagade laptop. Drog på en panna kaffe & vips var hela familjen på plats inklusive Hannas bästa kompis :)
Pappa var tvungen att fara iväg och jobba men mamma & hanna har varit här nästan hela dagen ! Mysigt!

Nu ska jag & älskling se en film & mysa resten av kvällen :)

SKRIVET: 2009-08-17, kl 22:07:35 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Härliga dag

Måndag igen :) Dagen har spenderats på arbetet, en mycket lugn & trevlig dag! Tack gode gud att det är slut på semestern nu ! Mycket roligare & jobba om man inte måste stressa röven av sig !

Har lyckats med att städa lite, bakat en limpa & donat med hästarna ikväll :) Känner mig oerhört pigg faktiskt... Men det kan bero på att jag sov middag igår & gick & la mig vid 22 tiden ;)

Var meningen att jag skulle hälsa på älskade Molly också, men det har ju inte blivit av! Sooorry babe! Får ta mig en tur imorgon ist !

Ja nu återstår bara en dusch så man blir människa igen! Men lite tv blir det nog innan dess! Imorrn tänkte jag vara lika pigg som idag, det är bestämt! Man hinner med så mycket mer när man är på alerten.. Men det är ju bara det där att komma iväg till sängen på kvällarna!

Lite bilder från förra veckan slänger jag in också !



             

SKRIVET: 2009-08-11, kl 17:36:54 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

"Äntligen"

Nu är det äntligen två dagar ledigt! Som jag har längtat. Imorrn blir det storstädning av hus, känns som evigheter sen... Men det har helt enkelt inte funnits ork.

Idag har jag jobbat hela dagen, har gått väldigt lugnt & fint, fick även med mig sällskap på eftermiddagen & det är ju aldrig fel ;)

Snart ska jag ta & dra iväg till Klingsta på hudvårdsparty. Ska bli spännande har ingen aning om vad det går ut på :) hihi. Stackars älsklingen får vara hemma & kasta ved han... Det lät inte riktigt lika spännande... :(

Fick ett & annat positivt besked idag så nu är jag på riktigt bra humör :)

SKRIVET: 2009-08-10, kl 10:17:44 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Ny vecka -

Nya utmaningar? Eller blir det som vanligt en vecka med enbart jobb & inget liv? Haha... Tur att det äntligen är sista veckan innan semestrarna är slut!

Idag börjar jag tidigare då som vanligt, börjar 12 & kör kvällen... Roligare ha man ju haft men...

Härligt sommarväder är det iaf, & på tvn spelar dom jullåtar?? Det vekar lite knäppt ... haha.

SKRIVET: 2009-08-09, kl 21:46:09 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Drakborgen

Idag började vi med att ta en rejäl mysmorgon i sängen, känns som det var evigheter sedan man fick sova ut! När vi hade tagit oss upp  bar det av till Fränsta för att hämta upp Hanna & fara på Drakborgen. Där blev det lekning på högsta nivå, jobbigt som tusan. Vi var helt genomsvettiga alla tre... Det slutade med att Hanna gjorde illa foten i hoppborgen, så då tog vi & åkte i väg & käkade ist :)

Nu blir det till att se tv resten av kvällen :) Hääärligt!

SKRIVET: 2009-08-08, kl 14:04:40 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Äntligen helg!

Då va äntligen arbetsveckan över, blev utbeordrad i dag så nu är ju den här helgen hyffsat förstörd. Men det är bara & bita ihop... Men hade verkligen sett fram emot att vara hel ledig!

Ikväll blir det stan i det vackra vädret med en öl i handen :) Hoppas bara man håller sig vaken, så man inte somnar ståendes menar jag ;) hihi... Även sånt kan inträffa om man blir riktigt trött!

Tror det blir bussen in då jag misstänker att det är fler som planerat att ta sig en öl eller två ikväll!

Ne, in i duschen & freescha till sig !

SKRIVET: 2009-08-05, kl 19:42:30 | PUBLICERAT I: ♥ Vardag

Akutsjuan nästa

Äntligen har jag lagt upp benen i soffan & bara ligger här & lyssnar på tystnaden! (ja förutom moppegrabbarna som far runt runt här ute på vägen) Fasen vad härligt det är !

Det är kaos på jobbet, mer-mer-meeer jobb & ingen personal i princip. Hua, man blir helt yr & vimsig. Imorse hade jag min morgontur + 5 ärenden till :( Men en sån tur att jag slutade tidigt idag (kl. 15) så nu har jag nog varvat ner som det känns ! Men roligt är det inte & det är det nog ingen som tycker...

Efter jobbet tog jag & bakade lite matbröd, hoppas det blev bra, det ser rätt hyffsat ut iaf ! Mer & stoppa ner i frysen ! :) Var ju duktig & bakade kanelbullar igårkväll också!

Måste bada Kalles ögon också då dom är rejält röda & svullna på han stackarn... Dax & ta på flugpannbandet ett tag igen tror jag! Bulan har inge bekymmer alls han, men det är kanske inte så konstigt som han far runt hela tiden. Och han har ju även Kalles svans & stå bakom :)

Ne här kan man ju inte ligga för då blir ingenting gjort !